• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 22 - 24 iulie 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 22 - 24 iulie 2016

 

Siiii actiune! Nu, nu filmam. Ii lasam pe cei mai buni sa faca asta si mergem la cinema sa vedem ce le-a iesit. Vin si cuvintele de lauda pentru cele la care-i musai sa mergi:

Pe Bolgen sau Valul ucigas il cam da de gol titlul. Te prinzi ca e vorba despre un val urias care face ravagii. Dar cam atat. Unde face si cine-i implicat in poveste? Geologul Kristian Eikfjord care trebuie sa se mute cu jobul din orasul Geiranger. Dar cum descopera cateva modificari geologice se simte dator sa salveze cati mai multi vecini si, in primul rand, familia.

Daca-i iese vezi weekend-ul asta.

 

Foto: cinemagia.ro.

 

Din adancuri vine cu Blake Lively. Studenta la medicina se hotaraste sa plece-n vacanta pe o plaja pustie sa faca surf. Se dovedeste a nu fi o idee prea buna cand descopera ca de fapt se afla intr-o zona de vanatoare a unui rechin alb.

Ce-i trebuie sa supravietuiasca? Ingeniozitate, stapanire de sine si alte calitati necesare sa treaca de cei 200 de metri care o despart de mal.

 

 

Obisnuiesti sa urmaresti filme indiene? Poti recunoaste-n voie, nu suntem hateri.

Daca nu ne crezi pe cuvant, ti-l recomandam pe Sultan. Un lungmetraj care ti-l aduce pe Salman Khan, un campion la lupte libere care viseaza ca-si reprezinta tara la Jocurile Olimpice.

Nimic de obiectat, insa stii cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ? In situatia de fata obstacolul care sta in calea indeplinirii dorintelor e chiar iubirea pentru Aarfa. Si ea o campioana la luptele libere din oras. + cu + da -. Fizica n-o poate contrazice nici macar Salman.

Cu perseverenta si ceva mai multa vointa reuseste sa se apropie de umbra reusitei. Daca se concretizeaza nu stim sigur sa-ti spunem, dar vei afla cand mergi la film.

 

Distribuie