• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 26 - 28 august 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 26 - 28 august 2016

Filme cu si pentru copii

 

Sfarsitul de saptamana vine cu trei filme pe care trebuie sa le vezi pentru ca genul lor apare ceva mai rar, dar e mereu bun. Si iti spunem si cu cine sa le vezi de la inceput: copii mai mari sau mai mici, in functie de ce ai in familia ta.

 

Foto: Cinemagia.ro

 

 Barbie in aventura spatiala

Asa cum stii de altfel, Barbie este o femeie independenta care poate sa faca orice in lumea aceasta. De data asta, e o printesa cosmica ce are ca misiune salvarea stelelor. Alaturi de ea e si Pupcorn, catelusul ei superdragut. Daca ai alergie la roz si alte nuante de culori asemanatoare, mai bine stai acasa. De nu, imbraca-te in cele mai sclipicioase haine din garderoba, ia-ti de mana fetita drept justificare si fugi la film.

 

 

 Profesorul de vioara

Daca ti-a placut Dangerous Minds (1995) cu  Michelle Pfeiffer, productie emblematica despre viata dura de liceu a unor tineri americani, o sa iti placa si Profesorul de vioara. Subiectul este cam acelasi. Un violonist foarte talentat ramane fara job si este nevoit sa predea muzica la un liceu dintr-un cartier foarte sarac din Sao Paolo, Brazilia. Cum va reusi sa isi determine elevii sa inteleaga misiunea sa este o calatorie plina de momente dificile, pe care o poti vedea in cinema.

 

 

Pete si dragonul

Daca ai chef de o tema veche de cand lumea, dar abordata cu mijloace grafice noi, trebuie sa vezi Pete si dragonul. Un mic orfan are parte de aventuri spectaculoase alaturi de prietenul sau neobisnuit, un dragon. Ai sanse sa pleci de la cinema mai sensibil, asa ca ai grija cu cine te insotesti ca sa lasi frau liber sentimentelor care te vor coplesi, desigur.

Distribuie