• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 5 - 7 august 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 5 - 7 august 2016

Altfel de filme

 

Cum iti suna un maraton cu filme de top? Toate pana tarziu in noapte, cand ai impresia ca a mai ramas inca pe atat din weekend. Si nu orice proiectii, ci Filme la Inaltime, Arabian Bazaar Night si The Namesake la Gradina cu Filme.

 

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 5 - 7 august 2016

Foto: Gradina cu filme FB.

 

Filme la Inaltime

Aici nu doar inaltimea iti da adrenalina, ci mai ales viteza ametitoare. Pentru ca ai doua filme care merg cu cel putin 200km/h. Rush: Rivalitate si Adrenalina si Senna. Ambele te introduc in lumea Formula 1, primul in rivalitatea dintre James Hunt si Niki Lauda, respectiv McLaren si Ferrari, al doilea in viata lui Ayrton Senna, cel mai mare pilot de acest gen din istorie.

Se intampla astazi, 5 august, pe terasa la Boheme Café&Bistro, de la 20:30.

Un bilet de intrare e 10 lei si accesul se face pe baza de rezervare telefonica la 0725 637 661.

 

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 5 - 7 august 2016

Foto: Boheme Café&Bistro FB.

 

 

The Namesake - Gradina cu filme

Afli povestea familiei Ganguli care se muta din Calcutta in New York, mandri de cultura indiana din care provin. Profita de orice oportunitate si apreciaza tot ce li se intampla. Complet opusul fiului Gogol, care incearca sa se regaseasca si traieste precum un american get-beget. Daca chiar asta este identitatea lui sau e doar o perioada din viata, vezi la Gradina cu filme maine, 6 august, de la 20:30.

 

Arabian Bazaar Night

Cum spun organizatorii, sambata 6 august, ai „o serata dintr-o mie” la cinema Sala Elvira Popescu. Se proiecteaza „O mie si Una de Nopti”, trilogia portugheza, de la 17:00. Continui seara pe acelasi mood: cu narghilea, ceai arabesc si muzica orientala pe terasa Chez Elvire.

Sunt prezenti si cei de la IHeart Conceptstore, Maison Ilia si ModaMania Unique Jewelry care te-ndeamna la cautat comori ascunse in bazarul gata-pregatit.

Bilete gasesti pe eventbook.ro, iar daca ai carnet de 5 bilete, contra a doua dintre ele poti intra la toate cele trei filme.

 

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 5 - 7 august 2016

Distribuie