• Share

Trust, iCarus si Ferentari Jazz Fest

Trust, iCarus si Ferentari Jazz Fest
Foto: TRU5T FB.

Top 3 evenimente ale weekend-ului 11 - 13 noiembrie 2016

Mai sunt cateva ore pana incepe oficial weekend-ul, asa ca ne-am interesat si am aflat ca Trust, iCarus si Ferentari Jazz Fest sunt in top 3 evenimente din Bucuresti in perioada 11 - 13 noiembrie.

Trust: 11 noiembrie

De doar doi ani lansat, party-ul lui Nick Curly, cunoscut pentru serile interminabile de muzica buna si atmosfera misto, c-un line-up din ce in ce mai tare, ajunge pentru prima data in Romania, in Kristal Glam Club.

A avut loc in peste 50 de locatii, printre care Barcelona sau Croatia, in cluburi legendare, cu titani ai muzicii electronice precum Sasha, Bill Patrick, Mathias Kaden, Martin Buttrich, Steve Lawler si multi altii.

Astazi insa, urca pe scena Nick Curly, Mathias Kaden, Rosario Internullo si Dobrikan.

Bilete iti poti cumpara de pe kompostor.ro cu 25 Lei sau la intrare, 30 Lei inainte de ora 00:00 si 40 Lei dupa.. Incepe la 23:00.

iCarus: 11 - 13 noiembrie

Ai auzit de spectacole de teatru labirint din New York, Barcelona, Londra sau Cardiff? Uite ca Bogdan Nechifor, fondatorul Companiei de Teatru Labirint din Romania, impreuna cu alti 30 de artisti si finantat de Arcub, a adus si-n Romania conceptul. Ce presupune? Iti faci rezervare la [email protected], primesti o ora de intrare in labirint si vii la Scoala Centrala.

Spectacolul de anul acesta este supervizat de regizorul galez Iwan Brioc, insusi fondatorul acestei metode de teatru, asa ca te poti astepta la lucruri marete.

Daca in prima zi poti veni incepand cu orele 20:00, sambata si duminica esti asteptat, in functie de ora primita, de la orele 18:00.

 

Ferentari Jazz Fest: 11 - 12 noiembrie

Primaria Bucuresti, impreuna cu cei de la Arcub, iti aduce weekend-ul asta un altfel de festival, menit sa diversifice activitatea din cartierele bucurestene si astfel sa creasca accesibilitatea ofertei culturale a locurilor. Prima editie are drept invitati personalitati ale vietii publice din varii domenii precum mass media, artistic, administrativ sau diplomatic.

Nu lipsesc concertele cu bandul Madalina Pasol Project, Emil Bizga cu New Orleans Jazz si Marius Vernescu, concurs dedicat tinerilor artisti sau Groove Hug in Piata Ferentari, iar intrarea e libera.

Distribuie