• Share

Uite ce poti sa faci distractiv in vacanta de Rusalii, fara sa dai bani pe intrari

Uite ce poti sa faci distractiv in vacanta de Rusalii, fara sa dai bani pe intrari
Sursa foto: Festivalul International de Statui Vivante 2017 FB

4 evenimente musai de cercetat in Bucuresti in perioada 1 – 5 iunie 2017

Cat de bine s-au aliniat liberele de la stat anul asta? Da, da, foarte bine. Si noi ne bucuram. Ca sa fie insa valorificate la potentialul lor maxim, am zis sa iti facem o lista dragu de evenimente interesante, si cu intrarea libera, ce se intampla prin Bucuresti zilele astea. Daca pleci, la mare sau la munte, treaba ta, nici sa nu citesti materialul asta.

Festivalul International de Statui Vivante 2017

Deja a inceput acest eveniment care se va desfasura pana pe 5 iunie 2017. Teatrul Masca il organizeaza in fiecare an si, de asta data, aduce peste 30 de artisti din tari precum Austria, Olanda, China, pe langa cei romani. Vor fi in jur de 15 spectacole in diferite parcuri din Bucuresti. Nu incerca sa scoti statuile din rol prin gadilaturi sau alte apucaturi, nu e frumos si nici nu o sa-ti iasa. Intregul program il gasesti aici.

Kids Food Fest 2017

Pai normal ca au si copiii un festival al lor, dar tu ce credeai? In perioada 1 - 4 iunie 2017, la Verde Stop, in fiecare zi de la ora 10:00, copiii si parintii lor manaca sanatos si se joaca voios. Au fel de fel de furgonete de unde pot alege mancaruri delicioase, plus spatii amenajate pentru activitati jucause. Poti sa vii cu o paturica sau poti sa te folosesti de ce au oamenii pe acolo, nu ai nevoie de mare pregatire.

Intrarea e libera.

Food Truck Festival - In The Park

Si oamenii mari au unde sa stea la leneveala. Locul e Roaba de Cultura, evenimentul e Food Truck Festival si perioada este 1 – 5 iunie, in fiecare dintre aceste zile dupa ora 11:00. Adica multe feluri de mancare, intr-un fel de picnic perpetuu. Pe inserat, adica pe la 20:30, ai si concerte: Helen, Suie Paparude, Lucia si Mr.jurjak.

Nici aici nu-i cu intrare.

Rooftop Cinema: Summer is Back

Chiar pe 1 iunie, de la ora 21:00, Deschis Gastrobar se transforma in cinema pentru cine-o vrea. Ai Paul Muresan's shorts si cate si mai cate de vazut. Urmareste-i pe organizatori pentru ca o sa tot mai fie evenimente de acest gen.

Bineinteles, si aici accesul e gratis.

 

Sursa foto: Deschis Gastrobar FB

Distribuie