• Share

Un festival, doua festivaluri, trei festivaluri, GO

Un festival, doua festivaluri, trei festivaluri, GO

Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Tii minte ca iti recomandam saptamana trecuta Undercloud, Festivalul International de Teatru Independent? Se termina maine, deci vezi ce mai prinzi. Daca nu ajungi insa deloc, nu are rost sa fii trist, avem la ce sa mai mergem. In Parcul Cismigiu incepe Festivalul Bucurestii lui Caragiale, cu teatru, dans, muzica si tot ce trebuie. Intrarea e libera.

Si pentru ca suntem oameni de treaba, iti spunem ca aici poti asculta teatru radiofonic cu piese ale dramaturgului care a inspirat festivaulul de mai sus. Asa, ca sa intri in atmosfera mai bine.

Amnesia presents Bucharest 2017

Nu ai fost pana acum in Ibiza? Nici noi, dar vine ea la Bucuresti, la Arenele Romane, impreuna cu cinci artisti care stiu cum se distreaza oamenii in cluburile de pe acolo: Joris Voorn, Luca Agnelli, Mar-T, Negru si Cosmin Horatiu. Un bilet costa 50 lei.

FIBA Eurobasket 2017

Cluj Napoca este parte din FIBA EUROBASKET, alaturi de Istanbul, Helsinki, Tel Aviv. Ce motiv de bucurie cu stelute o mie! Evenimentul se intampla in perioada 31 august-7 septembrie in Cluj, la Sala Polivalenta, si mai gasesti bilete, sa iti vezi campionii in ochi, pe site-ul competitiei. In functie de meci, un bilet costa de la 120 lei pana la 1000 lei.

Awake Festival 2017

We are only humans after all si ne place muzica, de aia ne bucuram ca nici toamna nu scapam de festivaluri prin tara. La Awake Festival o sa vezi un super castel, Teleki, si o sa ii asculti pe Knife Party, Tom Odell sau Modestep + multi altii.

Un abonament costa 181 lei, iar 79 lei este un bilet pentru o singura zi.

Retrospectiva Anonimul IFF

N-ai reusit sa ajungi anul asta in Delta sa vezi filmele de la Anonimul? Uite ca organizatorii s-au gandit sa aduca festivalul si la Bucuresti, la ARCUB Gabroveni. Nu au adus si mirosul marii, din pacate, dar chiar si asa o sa vezi filme premiate la un pret onorabil, 15 lei. 

Deep in the Grass 3

Ce faci duminica? Noi avem chef sa iesim din casa si sa mergem intr-un loc mai linistit. Cum ar fi la Deep in the Grass, unde o sa ascultam muzica si o sa vedem pentru prima daca cum e la un curs de yoga. Ia-ti salteluta, inscrie-te aici si ne vedem acolo. Ora 11.00, Palatul Mogosoaia. Un bilet e 25 lei.

Festivalul International George Enescu

Trecand la lucruri mai serioase, pe 2 septembrie incepe Festivalul International George Enescu.

Chiar daca anumite concerte sunt sold-out inca din primele cinci minute de la anuntarea festivalului, cum ar fi cele dedicate marilor orchestra, inca se mai pot gasi bilete. Cameralele sau concertele de la Sala Radio au bilete disponibile aici. Ele costa in jur de 150-180 lei.

                            

Distribuie