• Share

Un weekend 100% fashionable

Un weekend 100% fashionable

 

Am tot povestit despre multitudinea de evenimente si activitati cu care ne intampina capitala in fiecare primavara, iar acum, la mijloc de aprilie, a sosit momentul pentru un sfarsit de saptamana mai fashionable decat fashion-ul. :)

 

O serie de targuri si expo-uri de accesorii, haine vechi sau vintage isi deschid portile sambata si duminica si te imbie cu parfumul lor de fashion sa le calci pragul. N-ai scapare, sigur vei pleca acasa cu cate ceva, atat pentru ca talciocurile se adreseaza tuturor tipurilor de bugete, cat si pentru ca seara ai treaba pe la diverse petreceri glam, artsy, unde un outfit inedit va fi cu siguranta remarcat!

 

 

autor 9 bijuterie taRG

 

 

Autor, targul de bijuterie contemporana, a ajuns la editia cu numarul 9 si isi propune in continuare sa promoveze colectiile designerilor romani din sfera contemporan-experimentala. Sambata si duminica, la Sala Dalles, intre orele 11 si 20. Pret intrare: 10 lei.

 

Elite Art Gallery prezinta Blossom, o expozitie destinata femeilor puternice, amatoare de tinute unice. Cristina Cernei si Cristina Masnitz, cei 2 designeri ai Blossom, vor prezenta atat creatii vestimentarii unice, cat si bijuterii contemporane. Intrarea este libera.

 

Pop-Up Store-ul Cloud No. 9 reprezinta un tribut adus primaverii prin haine, accesorii de toate felurile, plus cosmetice, decoratiuni si delicatesuri. Targul are loc la The Vault, sambata si duminica intre orele 12 si 19. Intrare libera.

 

Niste Smart Shopping e intotdeauna binevenit si ai ocazia sa-l pui in practica la Targul de haine fashion, vintage & accesorize de duminica, intre orele 11 si 19, La Historia de Sudamerica. 20 de expozanti te asteapta cu produsele sau creatiile lor handmade.

 

Un Garage Sale ca la carte, doar ca in bar, se intampla la Basm. Fete si baieti simpatici isi scot la lumina haine, obiecte si alte cele la care sunt dispusi sa renunte. In plus, preturile ating cote extrem de decente, valoarea maxima a unui produs nedepasind suma de 50 de lei. Sambata, intre orele 12 si 22:30, intrare libera.

 

 

GARAGE SALE BASM DUMINICA

 

 

Noaptea adie un vant tot dintr-o zona contemporana si inedita. Festivalul Rokolectiv (17-21 aprilie) se axeaza pe muzica electronica si artele conexe si ii aduce in prim plan pe alde John Talabot, Holy Other, The Phantom, Sinjin Hawke si altii, dar si expozitii de arta contemporana precum Wasted Landscape. In weekend, Roko se intampla la Muzeul National de Arta Contemporana, iar duminica dimineata se muta la Modern pentru un after-party apoteotic.

 

Daca esti intr-un film mai glam, Matt Hughes, jumatatea duo-ului MAM performeaza vineri la Palatul Ghika, in timp ce The Timewriter si Terry Lee Brown Jr urca sambata la pupitrul din Kristal. Incidentul neasteptat (The Unexpected Incident) se intampla sambata la Studio Martin. In the spotlight: Kyle Hall.

 

Duminica iesi la o plimbare cu bicicleta: tu te prezinti la ora 15:00 la intrarea Arcul de Triumf din Herastrau, iar Avon ti-o decoreaza de primavara, cu flori si voie buna. Cele mai frumoase 3 bicicliste vor fi premiate cu cosuri de bicicleta cu flori si parfumuri Only Imagine.

 

Be glam, be fashionable si bucura-te de primavara!

Distribuie