• Share

Unde dansezi in Bucuresti toamna asta

Unde dansezi in Bucuresti toamna asta

 

De-abia se simte ca vine toamna, dar e clar ca se intoarce toata lumea in Bucuresti. Chiar daca s-a petrecut toata vara, septembrie e intotdeauna abundenta in evenimente, ca o shaorma cu de toate pe care o infuleci la finalul unei betii, desi stii ca o sa ti se faca rau. Ne regasim prin cluburi cu chef de povestit dupa cateva luni de vacante individuale, iar socializarea asta intensiva atrage de la sine cam mult alcool, asa ca hai sa vedem unde dansam luna asta, ca sa facem si un pic de miscare.

 

 

balkanik festival uranus dans

 

 

Prima parte a lunii ne lucram abdomenul si muschii spatelui pe ritmuri balcanice si orientale. Pe 3 septembrie se intampla warm-up-ul oficial al Balkanik Festival la Control. Tot un soi de warm-up o sa fie si SISTEMOO DE LA ȘTRAND, o petrecere de zi cu iz neaos, la strandul Giulesti, pe 6 septembrie. In al doilea weekend din septembrie mergem la doua festivaluri de muzica de dans, Shape Bucuresti si Balkanik. Ambele de bifat, mai ales in conditiile in care concertele la gradina Uranus incep pe timp de zi.

 

Tot in weekendul #2, Karpov not Kasparov isi lanseaza noul album, pe vinyl, cu o invitata speciala: Nene Hatun (Berlin), chanteuza anatoliana cu incantatii orientale pe beaturi electro.

 

 

roisin murphy bucuresti arenele romane

 

 

Pe 18 septembrie vine Roisin Murphy in Bucuresti, la Arenele Romane. Femeia icoana a lansat anul asta Hairless Toys si concertul asta e un mic mecca pentru orice feminist, daca muzica nu e un motiv suficient de bun.

 

Intre 24 si 27 septembrie, Control sarbatoreste 7 ani de existenta. De la beciul fara fund pana la sala Berlin complet renovata a trecut ceva timp si tipii vor s-o marcheze cu cateva petreceri serioase.

 

Ultimul weekend din septembrie mergem, daca nu ploua, la alt festival. Plum promite, intr-un text care bifeaza cam toti termenii cool ai perioadei, o experienta care “isi propune sa adune la un loc oameni plini de buna-dispozitie si optimism pentru a-i polariza in jurul ideii de reactivare a spatiilor urbane uitate sau chiar evitate, prin intermediul party-ului perfect”. Suna ori sexy, ori supraestimat, dar mergem sa vedem cu ochii nostri. 

 

Să dansăm, deci!

Distribuie