• Share

Viata e frumoasa si in acest weekend!

Viata e frumoasa si in acest weekend!

 

Si ce daca e mijloc de noiembrie? Soarele tine cu noi si in acest weekend, sau cel putin asa prezic meteorologii. Bravo lui, pentru ca avem din nou o lista de evenimente care merita bifate, de la festivaluri de muzica clasica sau artele spectacolului la targ de carte ieftina si treburi nocturne, cum ii sade bine unei capitale europene. Viata e frumoasa, hai sa ne bucuram cu totii!

 

 

 

viata e frumoasa festival 2012

The Tiger Lilies @ Viata e frumoasa

 

 

Kilipirim, targul de carte cu discount care aduce la aceasta editie pe rafturile Salii Dalles o doza serioasa de literatura ezoterica, tine pana duminica si se poate vizita de dimineata pana seara. Iar intrarea e libera, deci poti sa dai cu subsemnatul fie si numai din pura curiozitate.

 

La orele apusului incep spectacolele serioase. SoNoRo, care incepe vineri si tine pana pe 25 noiembrie, isi indreapta atentia spre o tema eterna: iubirea. El Amor y la Muerte, From Russia with Love, I’ve got a Crush on You, Despre dragoste si alti demoni sunt nume sugestive ale unor spectacole care se vor desfasura in locuri cu "greutate" din capitala, Iasi, Timisoara si Cluj. Love Unlimited pentru muzica clasica!

 

In paralel, intre 8 si 18 noiembrie, vom avea dovada vie ca Viata e frumoasa! Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical a ajuns la editia cu numarul 5, reunind muzica, teatrul si dansul in performance-uri care incearca sa iasa din sfera clasicei opere si operete, aducand o doza de inovatie si un public nou. O declaratie puternica a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian"!

 

 

 

zdob si zdub true club

Zdob si Zdub @ True Club

 

 

Viata frumoasa continua si la lasarea beznei. Zdob si Zdub ne vor reaminti vineri de ce ne-am indragostit de ei cu ani buni in urma, intr-un concert intim, intre prieteni, la True Club.

 

Ajutorarea semenilor sau a animalelor iese din sfera galelor fastuoase sau a evenimentelor de profil si se muta, ocazional, si in club! La Kristal Glam Club, NTFO, Rhadow, Mahony, Bog si Gully isi reunesc talentele muzicale pentru cauza "Bun Venit pe Lume" - Save the Children! Concomitent, in Panic!, Coughy, Tanz Ohne Musik si Color Nurse ajuta animalele de la adapostul pentru caini si pisici "Sf. Francisc din Assisi". Muzica de calitate si o cauza nobila, combinatia ideala! 

 

Sambata intram in atmosfera de sarbatoare la TNB, intrucat Magic Gospel Pearls isi propun sa ne introduca in atmosfera calda a sarbatorilor de iarna cu ale lor gospel-uri care vor face o plimbare de la originile muzicii negre pana la gospel-ul modern.

 

Apoi, cu viteza luminii ne deplasam sambata spre Turbohalle unde, de la ora 8, incepe mult asteptatul ShortsUP care, pe langa proiectiile de scurtmetraje despre viata urbana si viteza, ii prezinta si pe austriecii de la Sofa Surfers intr-un concert live!

 

 

 

sofa surfers shortsup

Sofa Surfers @ ShortsUP

 

 

 

Cu riscul de a ma repeta, viata chiar e frumoasa!

Distribuie