• Share

Zilele Filmului German, Stagiunea Bolshoi si Alborosie

Zilele Filmului German, Stagiunea Bolshoi si Alborosie
Foto: Zilele Filmului German FB.

Top 3 evenimente ale weekend-ului 4 - 6 noiembrie 2016

Curios pe unde te poarta weekend-ul acesta? Prin povesti proiectate la Zilele Filmului German, dansate la Stagiunea Bolshoi si cantate de Alborosie.

Zilele Filmului German

Institutul Goethe organizeaza pana pe 10 ale lui noiembrie a XI-a editie a Zilelor Filmului German la Cinema Sala Eforie. Ti-au pregatit 13 lungmetraje, de la Colonia Dignidad de Florian Gallenberger care deschide festivalul, Deadweight de Axel Koenzen, Fritz Lang de Gordian Maugg si pana la Grüße aus Fukushima (Fukushima, mon amour) de Doris Dörrie, unele fiind insotite si de Q&A cu actorii si regizorii.

Duminica vine cu o serie de scurtmetraje Short Export, iar programul se incheie cu party-n Control, de la 19:00. Intregul program aici.

Bilete iti poti cumpara de la intrare zilnic, intre orele 14:00 - 20:00, 10 Lei tichetul sau abonament cu 4 intrari 32 Lei.

Stagiunea Bolshoi

Grand Cinema & More gazduieste, pana pe 9 aprilie 2017, cate un spectacol de opera, balet sau dans contemporan pe luna. Spargatorul de Nuci, Lacul Lebedelor, Epoca de Aur, Fluxul Luminos sau Un Erou al Timpului Nostru sunt doar cateva dintre cele clasice.

Luna aceasta, pe 6, vezi The Bright Stream de la ora 17:00. Coregrafia e semnata de Alexei Ratmansky si ti-i prezinta pe Zina, sotul ei mai putin fidel si prietena Zinei, o balerina dintr-o trupa de dans venita la o ferma colectiva in timpul festivalului recoltei.

Pe partitura lui Dmitri Shostakovich, te incearca o multime de trairi puse-n scena de protagonisti, de la rasete isterice pana la deceptie.

Un bilet costa 70 Lei pentru adulti si 40 Lei pentru copii.

Ca sa-ti faci o idee cam cat de tare te vei distra, iata:

Alborosie & Shengen Clan

Maine, 5 noiembrie, Arenele Romane rasuna a reggae, cu influente dub si electro. Da, chiar a Alborosie, care vine insotit de trupa Shengen Clan. Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Freedom & Fyah”, unde fiecare piesa vorbeste despre diversele laturi din viata artistului:

“Reggae este o muzica foarte sociala, asa ca vorbesc despre politica, iubire si razbunare. Este ‘Freedom & Fyah’ - cant despre libertate, dar pentru a ajunge la aceasta trebuie in primul rand sa treci prin foc”.

Daca nu ti-ai cumparat bilete online din timp, nu mai gasesti pentru ca sunt sold out, insa la intrare un tichet te costa 60 Lei.

Distribuie