• Share

“Mama, ce zi” - o comedie cu dichis. La propriu.

“Mama, ce zi” - o comedie cu dichis. La propriu.

 

Vrei sa mergi la film si, inainte, sa te bucuri de un rasfat ca la carte?

 

Uite ca e posibil. Marti a avut loc avanpremiera filmului „Mama, ce zi”, unde doamnele si domnisoarele au fost tratate, de catre cei de la BeautyOne, ca adevarate printese si regine. Spectatoarele, astfel, au profitat din plin de indemnarea fetelor de la machiaj, hairstyling si nu numai. Intre timp, pana a inceput filmul, vedetele prezente (Cristina Cioran, Adelina Pestritu, Andreea Antonescu, Ilinca Vandici, fetele de la Bambi) au fost abordate pentru poze si autografe.

 

Foto: Mama, ce zi FB

 

Comedia e una numai buna de vazut impreuna cu familia, intr-o dupa-amiaza petrecuta-n mall. Destinele lui Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson si Julia Roberts se interesecteaza, pe masura ce actiunea se desfasoara. Jennifer Aniston, mama a doi baieti, te cucereste cu umorul ei binecunoscut si iti arata ca poti fi si divortata, si fericita. Julia Roberts e femeie de cariera, dar ravneste la o viata de familie. Jason Sudeikis e si mama, si tatal a doua fete. Sotia i-a murit, asa ca isi creste fiicele cum stie mai bine, fara vreun ajutor. Kate Hudson, in schimb, are o familie ca-n filme (v-ati prins?). Doar ca si aici exista o problema, desigur.

 

Foto: Mama, ce zi FB

 

Ziua Mamei cam da peste cap cele patru familii, le pune la incercare si scoate ce-i mai bun din actorii nostri preferati. La un moment dat iti da impresia ca totul e o harababura si nu mai stii ce si cum se intampla, dar nu e deloc asa. Te trezesti ca razi in hohote, alaturi de ceilalti prea-fericiti compatrioti, alaturi de care vizionezi filmul. Si asa o tii cam toate cele doua ore, deci pleci acasa cu o frumoasa, dar meritata, durere de obraji.

 

Si totusi, care-i treaba cu Shay Mitchell? Vezi la cinema din 13 mai.

 

Foto: Mama, ce zi FB

Distribuie