• Share

10 motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca Johnny Depp vine in Romania

10 motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca Johnny Depp vine in Romania

 

Iti place de el, nu are cum sa nu, dar nu stii de ce ai vrea sa mergi la un concert in care Johnny Depp canta si nu isi vede de treaba cu actoreala, asa cum esti obisnuit. Ei bine, pentru ca Depp este o persoana complexa, cu multe talente si care face ce are el chef. Si daca un concert il aduce in Romania, nu vreo gagica de mana cum a fost in alte cazuri, noi vrem sa il vedem.

 

 

hollywood vampires bucuresti romexpo 2016

 

 

Pe 6 iunie va fi pe scena la Romexpo alaturi de colegii sai din formatia The Hollywood Vampires, Alice Cooper și Joe Perry ( Aerosmith). Trupa are ceva vreme de cand a fost infiintata, dar in aceasta formula este de ascultat doar de anul trecut cand au avut primul concert la festivalul Rock in Rio din Brazilia. Au avut asa un succes, ca acum merg prin lume cu un playlist de coveruri superbe printre care se numara Five to One / Break On Through (to the Other Side) (cover The Doors), Manic Depression (cover The Jimi Hendrix Experience) sau My Generation (cover The Who).

 

 

Depp este si el fan ceva din Romania. Daca mai tineti minte, el i-a auzit cantand pe membrii Tarafului Haiducilor din Clejani despre care a spus: "Muzica lor este mai presus de tot ce am auzit până acum şi sunt cei mai mari muzicieni pe care i-am ascultat vreodată".

 

 

Noi avem alte argumente pentru care il placem. Iata 10 dintre ele:

 

johnny depp personaje filme

 

1. Edward Scissorhands;

2. Arizona Dream;

3. Don Juan DeMarco;

4. Donnie Brasco;

5. Fear and Loathing in Las Vegas;

6. Seria Pirates of the Caribbean;

7. Charlie and the Chocolate Factory;

8. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street;

9. Alice in Wonderland;

10. The Rum Diary.

 

 

Da, motivele noastre sunt filmele. Daca inca nu le-ai vazut, e clar momentul. Tu de ce ai merge sa-l adori live?

Distribuie