• Share

10 motive pentru care Mikey Has iubeste/uraste Bucurestiul

10 motive pentru care Mikey Has iubeste/uraste Bucurestiul

Seria Orasul Meu cu pareri despre Bucuresti continua cu Mikey Has. Cel mai faimos youtuber roman, originar din Deva, ne-a spus ce ii place si ce nu la Capitala Romaniei clar, serios si concis. Desi in Doza de Has Mikey este pus mereu pe sotii, atunci cand vine vorba de problemele care ne afecteaza pe noi toti, nu se fereste sa puna punctul pe i.

Mikey Has uraste Bucurestiul pentru ca nu exista:

1. Infrastructura

Atat rutiera, cat si de transport public. Daca problema asta ar fi rezolvata, s-ar schimba multe lucruri in Bucuresti si am fi cu totii mult mai fericiti aici.

2. Curatenie.

Mergeti in Cluj, Brasov, Sibiu, Timisoara si o sa intelegeti la ce ma refer. Diferentele sunt atat de mari incat ajunge sa fie jenanata mizeria cu care ne confruntam in fiecare zi.

3. Educatie

Daca aici gasesti cea mai mare concentratie de specialisti, oameni de cultura, etc., gasesti si cea mai mare concentratie de troglodiți. Ceea ce e trist.

4. Locuri de parcare

E groaznic. Si nu neaparat din cauza lipsei locurilor de parcare, ci din cauza numarului mare de masini. Orice ciumpalac care a facut 1000 de euro, isi ia o coaja de masina din Germania si contribuie la aglomeratie. Solutia este descurajarea sofatului in oras si reducerea numarului de masini.

 5. Aspectul  general

Din nou, mergeti in Cluj, Brasov, Sibiu, Timisoara si o sa intelegeti la ce ma refer. 

Mikey Has iubeste Bucurestiul pentru ca exista:

1. Oportunitati de business si dezvoltare personala.

De cand am venit aici, am experimentat o crestere profesionala pe care sunt convins ca nu o puteam obtine in alt oras din Romania. Cel putin pentru business-urile mele, Bucuresti imi ofera cele mai multe posibilitati de crestere.

2. Diversitatea culinara

Da, sunt un gurmand si, de fiecare data cand apuc, incerc mancaruri noi, deosebite sau exotice. Iar Bucurestiul, din fericire, sta destul de bine la acest capitol.

3. Evenimente culturale

Mereu ai unde sa te duci si ce sa faci. In orasul acesta doar sa vrei te plictisesti.

4. O mare varietate de brand-uri

Lucru care iti ofera libertatea de a alege, indiferent de preferintele tale in materie de shopping. Da, imi place si shopping-ul.

5. De toate.

Este cel mai mare oras din Romania si cred ca asta spune tot. Ai cea mai mare diversitate de oameni, meserii, culturi, etc.

 

Distribuie