• Share

5 motive pentru care Sergiu Floroaia iubeste Bucurestiul

5 motive pentru care Sergiu Floroaia iubeste Bucurestiul
Sursa foto: Sergiu Floroaia FB

Sergiu Floroaia este tipul ala pe care il asculti dimineata la Kiss FM impreuna cu Andrei Ciobanu. Daca esti iubitor de glume, sigur l-ai mai auzit vorbind amuzamente stand in picioare prin diferite cluburi si uneori pe Comedy Central Extra. Pe online, putem spune ca e si prin spatele Doamnei Stela, cea cu horoscopul. Mai nou face un intreg spectacol cu Toma despre Obiecte Ciudate.

Sursa foto: Sergiu Floroaia FB

Sergiu e cunoscut pentru glumele lui scurte si la obiect asa ca Orasul Meu l-a chestionat cu privire la ce iubeste la capitala noastra atat de controversata. Si el a zis:

1. In primul si in primul rand, iubesc Bucurestiul pentru ca nu trebuie sa zbor cu avionul pana in Bucuresti pentru ca aici locuiesc. Iar eu urasc sa zbor si daca vreau sa vad orice alta capitala intr-un weekend cam trebuie sa zbor. E un fel de sindromul Stockholm. 

2. Il iubesc si pentru ca il cunosc ca in palma si crede-ma ca-mi cunosc palmele foarte bine pentru ca am fost adolescent ceva vreme si inca sunt barbat. 

3. Aici ai cate un pic din orice. Daca iti place Ardealul, ai si ardeleni aici. Daca iti place Oltenia, ai si olteni aici. Daca iti place Moldova, ai toti moldovenii aici. 

4. Ador si galagia de aici pentru ca ma ajuta sa nu-mi aud gandurile. Cine vrea sa-si auda gandurile? Sau mai ales pe ale mele? Serios. Imi place zgomotul orasului, te face sa simti ca nu esti singur. 

5. Esti aproape si de mare si de munte si de trei cluburi de comedie - cum n-ai nicaieri in restul tarii.

Distribuie