• Share

5 tipuri de oameni care populeaza litoralul romanesc si ce plaje li se potrivesc

5 tipuri de oameni care populeaza litoralul romanesc si ce plaje li se potrivesc

 

Litoralul romanesc este cel putin ofertant si datator de zambete, uneori chiar rasete cu gura pana la urechi.

Daca inainte abia asteptai s-auzi ultimele hituri ale celor care vindeau porumbul, zmeura, murele si orice alte chestii de-ale gurii pe plaja, de cand cu legea care interzice practicile de genul, materia prima de amuzament e mult mai simplu de gasit. Trebuie doar sa te uiti in jur.

 

 

Ceea ce noi am facut si am dat peste:

 1. Sandy - prietenul grunjos. Il ai si tu in gasca, daca nu esti chiar tu. Tipul ala care vine de acasa fara prosop, cearsaf si nici de sezlong nu vrea s-auda. De cum ajunge pe plaja se tranteste in nisip si nu-l mai scoti de acolo foarte curand. Poate daca nu mai suporta soarele face o baie-n mare. Bineinteles ca nu sta sa se usuce, doar nisipu-i fierbinte.

Pe el si firea (haha) lui rebela il gasesti in Exit Bar Kite Zone sau pe Plaja H2O.

 2. Gym - San se desfasoara fie ca e cu familia, prietenii sau noua cucerire. Din contra, in cazul din urma asa isi demonstreaza forta sau elasticitatea, dupa gen. Nu-si ia salteluta la el, doar are plaja. Si incepe cu incalzirea, exercitiile de baza si nu rateaza nici stretchingul. Doar muschii au nevoie de relaxare dupa toata treaba asta.

Daca nu-i la Elite Beach, sigur e la Sunshine Beach Bar.

 

 

3. Busola soarelui, dupa cum ii spune si numele, se invarte dupa prietenul auriu. Nu stim daca poti afla cat e ora in functie de umbra, insa nu asta conteaza pentru el. Ci ca razele sa ajunga unde trebuie. Recte peste tot. Pentru asta mai ridica o mana, un picior, iar pozele de dupa sunt nepretuite pentru posteritate. Doar ce mostenire e mai mare decat un bronz ca la carte?!

Ii place atat la Malabar, cat si la Nemo.

 

 

 4. Strut all in a stat sub soare doar in prima zi. Si atunci, sub umbrela. N-ai idee cum arata decat daca te impiedici de el. Nici nu stii exact ce e pana nu reuseste sa dea cele trei cearceafuri de pe el si prosopul de pe cap. Accesul razelor solare este complet interzis in zona lui, asa c-ai face bine sa-i dai un mesaj inainte sa-l dezvelesti cu scopul de a socializa.

Ii place Mystic Beach sau Enigma Beach Bar.

 

P.S. Scapi de griji cu ultimul trend in materie de accesorii de plaja, the facekini. De grijile soarelui, ca oricand te-ar putea confunda lumea cu un mic infractor:

 

Foto: hola.com.

 

5. The moon tanner iese doar seara, sub clar de luna. Spune ca bronzul la orele tarzii din noapte ii face cel mai bine. In plus, parca si aerosolii sunt mai altfel. Cocktailurile au si ele alt gust, iar de bere nu mai vorbim. Valurile marii nu-si au rostul daca nu sunt insotite de beat-urile cluburilor, iar oamenii parca sunt mult mai prietenosi. Nu stim daca vorbeste mahmureala sau e pe bune, dar ti-l faci prieten de „plaja” in Le Gaga, Fratelli sau Loft.

 

Foto: nytimes.com

Distribuie