• Share

7 concluzii dupa ce-am vazut Fata din tren

7 concluzii dupa ce-am vazut Fata din tren
Foto: Fata din tren FB.

Avanpremiera thriller-ului Fata din tren a venit cu o sedinta de relaxare in cinema-ul din Baneasa, oferita de catre un psiholog celor prezenti la eveniment.

Cum suntem un popor destul de relaxat pare-se, sedinta s-a incheiat destul de repede pentru unii, dar cu zambete largi pe chipurile celor veniti cu chef de vazut un Las Fierbinti.

N-au lipsit vedetele si oamenii din presa, desigur, precum Oana si Catinca Roman, Gianina Corondan, Dinu Maxer, fetele de la Bambi si multi altii.

Ecranizarea cartii Paulei Hawkins, care s-a vandut deja in peste 15 milioane de exemplare, spune povestea a trei femei incercate de viata, in moduri diferite si incalcite.

O gasesti pe Emily Blunt cu mari probleme de alcoolism si stalkerindu-si fostul sot, pe Haley Bennett in terapie dupa un copil pierdut si pe Rebecca Ferguson intr-o casnicie aparent perfecta.

Ne-am asezat cuminti in scaune si dupa 112 minute de vizionare am tras si cateva concluzii, fara prea multe spoilere, speram:

1. Viata la periferia orasului e mult mai spumoasa decat crezi si asta e posibil s-o stii si din Desperate Housewives.

2. Aparentele inseala mai mereu (stim, profund), de aceea pizma e o idee proasta. In plus, mai mult ca perfectul din film se pare ca e cel mai impefect.

3. Uitarea la bautura nu e un dar, desi ai vrea, mai ales cand iti sunt aduse aminte lucruri de noaptea trecuta pe care nu le-ai facut neam. Uneori oamenii spun chestii doar sa se simta mai bine cu ei insisi.

4. Ce crezi ca e doar in mintea ta s-ar putea sa fie durul adevar.

5. Emily Blunt joaca atat de bine ca abia astepti urmatorul film cu ea. Cu intensitate, pasiune si mister.

6. Fetele sunt rele, dar stii vorba aia ca „prietenul la nevoie se cunoaste”? Fix asa.

7. E mai mult drama decat thriller.

Si da, nota 6.8 pe IMDb nu-l face, in consecinta, prea atractiv daca site-ul mentionat reprezinta ghidul tau intr-ale filmelor musai de vazut.

 

Cea mai tare faza: cand realizezi de fapt cum sta treaba;

De ce merita sa-l vezi: pentru a inceta sa-i mai cauti pe fostii/fostele pe Facebook;

Cu cine mergi sa-l vezi: cu prietenii apropiati;

Nota OM: 3.5*/5.

Distribuie