• Share

Ai nevoie de o schimbare? Inspiratie pentru aspiratii

Ai nevoie de o schimbare? Inspiratie pentru aspiratii
Foto: constantinamariei.ro

Stim ca esti obisnuit ca totul sa fie simplu, mai ales in scris. Citesti repede, iei informatia si-o aplici. Cazul ideal. Insa, cum sa-ti spunem, ce-i simplu de fapt e cam complicat. Si asta am aflat cu usurinta ieri la conferinta organizata de life coach-ul Constantin Amariei, „Inspiratie pentru aspiratii”, la Hotelul Sheraton.

Fie ca abia ai descoperit antreprenoriatul sau esti un fin cunoscator al domeniului, ori te-ai angajat de curand si ai realizat ca nu e tocmai ceea ce credeai si vrei o schimbare, iata ca tema evenimentului se potriveste manusa.

Constantin Amariei, life coach de profesie, a invitat drept speakeri specialisti in marketing, PR si comunicare, life coaching, planning strategic si alte domenii, care au incercat sa raspunda cel putin la cateva dintre intrebari.

Pe scurt, daca vrei sa-ti iasa ce gandesti trebuie sa actionezi constant, sa pui la cale planuri pe termen scurt si lung, de care sa te si tii preferabil. Insa, cel mai tare e ca, odata ce incepi schimbarea, poti fi cine vrei tu sa fii. No bullshit, gandeste-te. Incepi sa interactionezi cu oameni noi, care nu te cunosc si te poti prezenta asa cum vrei sa fii cunoscut. Ceea ce se numeste personal branding si despre care a vorbit relaxat si pasionat Elena Badea, Partner & Senior Consultant Sfera Business.

Foto: constantinamariei.ro

Despre atitudinea ta de angajat sau agajator si lucruri eficiente in munca cu oamenii a povestit Renata Moldovan-Borsos, Management Consultant Advanced Thinking, iar Cecilia Barsan, NLP Practitioner & Master si Life Coach ne-a dat de gandit in legatura cu proiectiile si cat de nocive sunt ele.

Raluca Daniela Comanescu, Creative Designer Thefeathers.ink, a pus la cale un program de planning simpatic, vesel si util. Pentru zilele in care iti dai seama ca esti cam haotic si putina organizare te-ar ajuta.

Daca simti ca ai nevoie de ghidare in viata ta, e bine. Ai unde gasi. In Bucuresti si in tara sunt evenimente la care poti participa pentru a incepe sa construiesti viitorul tau. Noi iti tinem pumnii si iti promitem sa iti povestim tot ce aflam despre astfel de actiuni.

Distribuie