• Share

Bridget Jones insarcinata e oare ce trebuie?

Bridget Jones insarcinata e oare ce trebuie?

Seria filmelor Bridget Jones continua chiar acum in cinema cum poate nu te astepti. Daca ti-au placut celelalte filme, e obligatoriu sa vezi Bridget Jones insarcinata. Orasul Meu iti zice si de ce.

 

 Foto: cinemagia.ro

 

Renée Zellweger si Colin Firth, alaturi de Patrick Dempsey de aceasta data, este trio-ul in jurul caruia se invarte actiunea, ce se gaseste din plin. La 43 de ani, Bridget este din nou singura dar decisa mai mult ca oricand sa se focuseze asupra vietii ei profesionale de producator de stiri. Bineinteles ca socotelile sunt date peste cap de soarta si ajunge insarcinata in urma a ceea ce credea ea ca au fost doar aventuri de o noapte. Da, aventuri. Pentru ca sunt doua la numar. Asa ca, nici ea nu stie cine e tatal: Mark (Firth), iubirea ei neimplinita de mai bine de un deceniu sau Jack (Dempsey), un american aratos pe care il cunoaste la un festival de muzica.

Emma Thompson joaca rolul medicului ginecolog care se ingrijeste de sarcina lui Bridget si este absolut delicioasa. Prinsa in dubiosenia situatiei, raspunde foarte amuzant si surprinzator. Vezi tu de ce.

 

  Foto: cinemagia.ro

 

Pe de alta parte, este socanta varsta actorilor. Chiar au trecut ceva ani de la primele filme si parca nu mai esti asa confortabil cu unele atitudini. Bravo totusi pentru realism. Viata se intampla oricand si e bine sa vedem uneori si un film in care protagonistii nu sunt perfecti trupeste.

Filmul, spre final, se vrea corect politic, dar si romantic, ceea ce produce cumva o confuzie in mintea celui ce-l priveste, cu toate ca e doar despre nunatele gri ale vietii. Baietii ajung sa o care in brate la spital pe Bridget, (nu e spoiler, stati fara griji) trecand printr-un mars pentru drepturile femeilor. Imaginea acestor cavaleri printre doamnele dezamagite de lipsa de egalitate dintre sexe te face sa te gandesti ca femeie la ce iti doresti cu adevarat. Si da, vrei sa fii tinuta in brate de un barbat puternic atunci cand ti-e greu.

Bridget Jones insarcinata e de vazut pentru ca e cum te astepti, asa ca nu vei pleca de la cinema dezamgit(a).

Distribuie