• Share

Cel mai tare party al anului: ziua ta, serbata in cele mai cool baruri ale orasului

Cel mai tare party al anului: ziua ta, serbata in cele mai cool baruri ale orasului

 

Cum ziua de nastere se intampla numai o data pe an, alegerea locului in care iti inviti prietenii sa sarbatoriti devine destul de importanta. Prin urmare, unde si cum mai alegem sa ne bucuram ca am mai bifat un an?

 

Cea mai intima si probabil mai putin costisitoare varianta ramane o petrecere organizata acasa. La tine sau la un prieten/prietena dispus/dispusa sa cedeze pentru o seara frumosul sau apartament interbelic. Daca nu exista vecini neprietenosi, cheful poate continua pana in zori, nu mai dai nici bani de taxi, iar petrecerea poate reincepe a doua zi.

 

O alta varianta pentru cei care vor sa danseze toata noaptea ar fi cluburile, dar in majoritatea acestora mesele se rezerva cu conditia unei consumatii destul de consistente. Una dintre cele mai populare alegeri ramane mersul prin baruri, unde distractia se anima dupa o anumita ora cu DJ-i ori concerte. Noi am pus pe birthday wish list cateva locuri din oras si va vom explica imediat si de ce.

 

 

baruri Bucuresti zi de nastere

 

 

Centrul Vechi

 

Oricat ne-am dori uneori sa negam, nu putem tagadui ca pentru foarte multa lume Centrul Vechi este prima alegere cand se pune problema iesirilor si a distractiei. Partea buna a lucrururilor este ca exista in acest perimetru din ce in ce mai aglomerat destul de multa diversitate.

 

 

Atelier Mecanic

 

Un loc alternativ, perfect pentru a-ti incepe petrecerea. In fiecare weekend micul spatiu cu mese sprijinite de motoare si tablouri din foste fabrici isi obliga deseori vizitatorii sa se ridice de la masa si sa danseze. Nu se fac rezervari, preturile sunt ceva mai ridicate decat in alte parti, dar nu iesiti in pierdere daca alegeti o sticla de vin.

 

 

The Drunken Lords

 

Aceeasi zona si totusi un loc foarte diferit. La The Drunken Lords invitatii tai pot inclusiv sa-si comande ceva de mancare pana incepe dansul. Un alt avantaj al barului-restaurant aflat in gangul ce desparte str. Lipscani de str. Blanari este ca, daca aveti chef sa va mutati intr-un club mai spre dimineata, Club A e la o aruncatura de bat.

 

 

 

In afara Centrului Vechi

 

 

Uneori ne place sa respiram un pic mai departe de centru, asa ca lista noastra de locuri in care iti poti sarbatori ziua de nastere se lungeste.

 

 

Control

 

In caz ca tu si prietenii tai o ardeti intr-un film mai hip, ar fi o blasfemie sa petreci de ziua ta in alta parte decat in Control. Muzica e mereu pe val, dupa renovarea din aceasta toamna e mai mult decat placut sa stai de vorba la un pahar in Sala mica si poti fi sigur ca veti avea parte si de un concert interesant care sa asigure distractia.

 

 

Energiea

 

Un loc foarte placut unde tu si prietenii tai puteti avea parte de acel gen de intimitate urbana, care nu te izoleaza pe deplin de miezul lucrurilor. Plus ca ii poti da pe spate cu niste prajituri apetisante sau cu unul dintre cele mai interesante Aperol Spritz din oras. Trebuie sa mai spunem si ca ajungi in Expirat imediat cum iesi din bar...

 

 

 

Regie

 

Nici Regia nu e de neglijat, mai ales daca esti inca student. Un bairam in camin la care sa inviti tot palierul poate fi o petrecere de ziua ta pe care nu o vei putea uita prea usor.

 

 

Piranha

 

Este poate cel mai clasic loc in care-ti poti sarbatori ziua in Regie si ai de toate: mancare, de baut, dans plus ca mai mult ca sigur vei cunoaste pe mai mult de jumatate din oamenii prezenti.

 

 

Rock’n Regie

 

Un loc un pic mai underground unde iti poti uda aniversarea cu bere si rock pana dimineata. Si nici nu vei cheltui prea mult.

Distribuie