• Share

City Wave ar fi putut fi un eveniment misto

City Wave ar fi putut fi un eveniment misto

Cel mai mare Slide Urban din lume a fost weekend-ul ce tocmai a trecut in Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului, pe calea 13 Septembrie, ca sa-l vada toata lumea si sa dea pe el. Evenimentul s-a numit City Wave si la el putea participa oricine, de la mic la mare.

 

Sursa foto: City Wave FB

 

Am trecut si noi pe acolo, pentru ca asa e Orasul Meu, implicat in tot ce misca prin capitala. Bineinteles, inainte ne-am informat despre regulile de joaca, foarte stricte in scris, total insa neaplicate la fata locului, cum aveam sa observam. Biletul de intrare a costat 35 de lei si era de folosit in trei intervale orare: 09:30-12:30, 13:00-16:00, 16:30-20:30. Slide-ul avea 330 de metri si trei culoare.

Inca de la intrare, am intampinat dificultati. Au fost amenajate spatii unde puteai sa te schimbi, insa lucrurile personale nu aveau loc de depozitare. Asa ca, erai nevoit sa mergi la masina sa le lasi. La intoarcere, erai intampinat de paznicii care, potrivnici din fire, nu credeau ca e bine sa iti mai permita sa intri. Cu greu, cu vai, se mai lasau induplecati.

 

Sursa video: City FB

 

Am ajuns sa luam si colac, sa ne dam pe slide, motivul vizitei noastre la eveniment. Nu era o ordine de intrare clara. Fetele puse sa conduca operatiunea erau putine si, cumva, depasite de situatie. Lumea se dadea in haos, ba pe colac, ba la pas - ca la plimbare. Nu stim daca asa a fost pe tot parcusrul desfasurarii actiunii, dar noi nu am mai nimerit suficienta apa ca sa alunecam voiosi toti cei 330 de metri. Dupa ce am trecut de un sfert din slide, apa se termina si tot ce ne-a ramas era sa topaim si noi pe plasticul fierbinte, alaturi de copiii care faceau acelasi lucru. Si erau destui.

Dar, pentru ca a fost organizat prima data in Romania acest tip de eveniment, ne asteptam ca organizatorii sa invete din greseli si la anul sa fie de-a dreptul poetic.

Distribuie