• Share

Cum a fost la DE.KOLECTIV

Cum a fost la DE.KOLECTIV

 

Ca in fiecare an, DE.KOLECTIV a fost mult anticipat, mai ales ca a marcat si deschiderea (partiala) a celui mai nou cuib de dans din Bucuresti, clubul FORM, care a plusat la atmosfera berlineza a petrecerii.

 

DE.KOLECTIV e organizat de ROKOLECTIV, in parteneriat cu Goethe Institut, si consta intr-o noapte dedicata exclusiv muzicii electronice nemtesti, in acelasi spirit al festivalului care se intampla in fiecare primavara, de zece ani.

 

de.kolectiv rokolectiv form bucuresti tehno

 

Am ajuns destul de tarziu, stind ca petrecerea o sa tina pana devreme in dimineata, ca sa gasesc o paranghelie pe beaturi agresive si jucause, cu o multime zambitoare care forfotea printre coloanele fostului granar subteran al casei bauhaus ce adaposteste FORM.

 

de.kolectiv rokolectiv form tehno

 

Ancient Method, tatic al tehno-ului berlinez, Fiedel, rezident in Berghein, M.E.S.H., experimental sofisticat, si Harmonious Thelonious au fost Dji invitati anul acesta, transformand clubul intr-un spatiu aproape mistic, intr-o miscare sacadata de chemare a caldurii interioare. Intre lansare si chemare la arme, DE.KOLECTIV-ul de anul asta a stat sub patronajul tehno-ului condimentat. Nu degeaba incepe sa i se zica Bucurestiului micul Berlin, cam asta a fost concluzia petreceri care s-a spart dupa rasarit, cu zambete, imbratisari si chiuituri.

Distribuie

Vezi si: Vezi toate