• Share

Cum a fost la DreamHack Cluj-Napoca 2015

Cum a fost la DreamHack Cluj-Napoca 2015

 

Cel mai mare festival de gaming din Romania, DreamHack, s-a desfasurat in perioada 29 octombrie - 1 noiembrie. Acesta a avut loc timp de 4 zile la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cel mai mare centru expozitional din Romania, dupa ce organizatorii ne-au delectat cu editia de primavara din capitala.

 

dreamhack cluj 2015

 

Perioada festivalului s-a suprapus cu noaptea de Halloween, asa ca cei care au participat la eveniment au avut un motiv in plus pentru a se costuma. De asemenea, organizatorii au oferit intrare libera in ziua de sambata tuturor celor care veneau cu un dovleac sculptat, precum si un numar gratuit din The Walking Dead, in versiunea benzilor desenate. A fost organizat si un DreamHack Quest, iar cei care doreau sa se inscrie pentru castigarea unor premii trebuiau sa obtina cate o stampila de la aproape fiecare stand prezent la eveniment. Pentru stampila, trebuia sa iti faci un selfie cu unul dintre promoteri, sa raspunzi la o intrebare sau doar sa te prezinti la stand.

 

Sectiunea de PGL Cosplay Open a avut participanti numerosi, care au reusit sa intoarca privirile tuturor celor prezenti la festival. Castigatorul premiului intai a fost desemnat un costum Stormtrooper, inspirat din filmul Star Wars, cel care il purta putand fi observat intotdeauna in prezenta prietenilor sai costumati in Darth Sidious si Hans Solo.

 

Cat timp in sala mare aveau loc competitiile de CS GO, standurile expozitionale transmiteau pe ecrane stream-uri ale campionatelor mondiale de League of Legends sau chiar si stream-uri ale unor jucatori cunoscuti. In cadrul DreamHack au mai avut loc si campionate de Hearthstone, League of Legends, Dota 2 si Minecraft, unde au concurat echipe precum Fnatic si Cloud9 (C9).

 

Prezenta la festival a fost una numeroasa, atat din partea jucatorilor profesionisti veniti din alte tari, precum si din partea iubitorilor de jocuri video. 

Distribuie