• Share

Cum fu la Carla’s Dreams

Cum fu la Carla’s Dreams

Carlaaaaaaaaaaa’s! Acum ca ne-am desfasurat, putem vorbi. Toata suflarea tarii a fost la concertul de sambata seara, la lansarea albumului NGOC a trupei Carla’s Dreams, de la Arenele Romane. De la BRomania pana la Andreea Esca, Speak, Adelina Pestritu, Nico si chiar profu’ de marketing din facultate. Bine, se pun la mare socoteala si invitatii sau mai bine zis invitatele: Delia, Antonia, Loredana Groza si Nicoleta Nuca.

 

carlas dreams arenele romane ngoc 2016
Foto: Carla's Dreams FB

Vanotek a incalzit atmosfera, ne-a ridicat manutele’n sus si pregatit pentru Nicoleta Nuca. „Nu suuuuunt/ Doar un trofeu pe patul taaau” a fost cantat chiar si de baieti. Yep. Probabil au fost atat de fascinati de prezenta artistei ca nu si-au dat seama. Sau poate chiar e piesa lor preferata dupa o trauma lasata de fosta.

Apoi s-a declansat nebunia. Trupa a urcat pe scena. Spectacolul de lumini a fost hipnotizant. La propriu. A inceput in forta si ne-a spus ca mai are „vreo cateva idei si vreo cateva mesaje”, asa ca n-o sa scapam de ea prea curand si nici nu ne dorim.

carlas dreams arenele romane ngoc 2016

 

Nelipsita #eroina ne-a onorat cu prezenta si de aceasta data, doar ca au fost doua, sa-si poata clati privirea fiecare muritor in cele doua ecrane laterale. Fetele, incatusate cu lanturi, au starnit tot felul de fantezii cu coregrafia lor in stilul videoclipului care ne-a intrat in sange.

Daca ai auzul fin, probabil ca trebuia sa te documentezi putin inainte sa-ti iei bilete. Piese care provoaca CNA-ul la o autosesizare au facut deliciul publicului, iar trupa nu se dezice nicicum de ele.

 

carlas dreams arenele romane ngoc 2016

 

Glumitele nu au lipsit si Carla’s ne-a vorbit sincer despre diferenta dintre noi si ei, anume ca ei au primit bani sa fie aici. Sau ca Andreea Esca ar trebui sa-si pazeasca meseria in caz ca Sergiu (solistul trupei) se razgandeste si vrea sa se reprofileze.

Ne-au mai asigurat si ca vor face public tot ce se intampla cu banii stransi din concert, iar daca ceva nu e in regula putem oricand sa aruncam cu rosii in ei. Ceea ce nu vom face, pentru ca vorba aia, suntem alaturi de ei si la bine si la greu.

Nu stim daca ceea ce ne fascineaza e faptul ca nu-si arata chipul sau ca sunt totodata atat de transparenti. Mai sunt si super funny, cu tot cu accentul lor moldoviniesc. Cert e ca-i iubim si abia asteptam urmatorul concert.

„V-am cuprins!”

  

carlas dreams arenele romane ngoc 2016
Foto: Carla's Dreams FB

Distribuie