• Share

De 1 Mai la Mamaia: cum mai arata litoralul in vremuri de dans?

De 1 Mai la Mamaia: cum mai arata litoralul in vremuri de dans?

 

Anul acesta, ca și anul trecut, pașii din nisip m-au dus, după Îmblânzirea Șerpilor de la Tuzla, la The Mission pres. 1st of May. Misiunea nu a fost grea, așa cum s-a dovedit a fi cea din 1 Martie. Oamenii au venit la mare să se distreze și asta s-a văzut.

 

In acest an am inceput sa observ ca Mamaia nu mai e ce a fost și în niciun caz nu a fost rau. Lasand la o parte problemele tehnice pe care le intalnești în mare parte în centrul stațiunii, Mamaia Nord a început să capete un iz de stațiune dedicată clubbingului și tinerilor, nu neapărat români. Spun asta pentru că am întâlnit tot felul de străini care-au venit să se danseze la malul Mării Negre si care fac asta an de an, cu precadere de 1 Mai.

 

 

1 mai marea neagra litoral the mission sunwaves

 

 

Mai concret, lăsând la o parte locațiile high-class, care reprezentau miezul drumului între două puncte principale ale distracției, tineretul s-a concentrat în extremitățile zonei și anume în cortul Sunwaves, editia cu numarul 15, și în cortul The Mission. Pe 2 mai mi-am lăsat prietenii în primul și-am pornit mai departe la destinație, la marea misiune a lui Carl Cox, la The Mission.

 

Prima impresie pe la ora 1 a fost De ce este cortul asta asa mare și pentru cine? Peste o oră mi-am răspuns singură la întrebare: pentru toată lumea care a venit la mare să se distreze și pentru cei care-l asteptau pe Carl Cox.  Publicul, de la cocalarul de-a auzit la radio că e mare petrecere, mare bairam, până la cei mai de treabă și frumoși oameni, a dansat pân-a observat că s-a luminat și că oricum nu le pasă și au dansat în continuare. Numărul ochelariștilor de club s-a observat a fi în scădere și parcă bunul simț încerca să-și facă loc. Important e că nu am mai pierdut timp la bar/ baie/ garderobă și am avut atât spațiu cât mi-a trebuit să dansez și să mă simt bine.

 

 

the mission sunwaves 1 mai 2014 mamaia marea neagra litoral plaja

 

 

Sâmbăta a fost o petrecere cu public exemplar și muzica pe măsură. Gașca lu Loco Dice a făcut mai mult decât valuri. Pe Radio Slave și Robert Dietz i-am așteptat și nu m-au lăsat să stau locului. Radio Slave m-a surprins cu vocea Ninei Kraviz, iar Dietz a încălzit ringul într-o manieră specială. Loco Dice a început frumos, dar la un moment dat am simțit izul monotoniei din set și picioarele m-au lăsat, asa ca pe la primele raze de lumina am plecat cu zâmbetul pe buze și-un răsărit încețoșat.

 

Nopțile au fost legate frumos de zilele petrecute pe plaja de la Oha, unde leneveala, dansul și muzica bună și-au dat mâna și-au făcut ceva special: o atmosferă plăcută, colorată și numai bună de-ncărcat bateriile.

 

Misiunea 1 Mai a fost îndeplinită - noi ne-am distrat la mare și muzica bună a țâșnit din difuzoare. Sa speram ca o sa o tina tot asa, toata vara, pe tot litoralul. 

Distribuie