• Share

Distractie ieftina la doi pasi de tine: descopera barurile, cafenelele si pub-urile din afara Centrului Vechi

Distractie ieftina la doi pasi de tine: descopera  barurile, cafenelele si pub-urile din afara Centrului Vechi

 

Pentru momentele cand tumultul Centrului Vechi devine greu suportabil, exista barurile si cafenelele din zone aflate nu foarte departe de acesta, de multe ori surprize placute, care-ti rasar in cale cand te astepti cel mai putin. Sunt, in general, mult mai ieftine decat cele din centru, dar nu mai putin friendly.  

 

 

baruri cafenele cartier bucuresti

 

 

The Dubliner - Titulescu


De Dubliner o sa dai in zona Titulescu, deci nu prea departe de Piata Victoriei. E un pub cu specific irlandez, unde se poate petrece o seara linistita cu gasca la bere, alune si meciuri: rugby, fotbal etc.

 

 

Sailor's Pub - Gara de Nord


Sailor's e situat pe o straduta atat de mica si calma (Maltopol), aproape de Gara de Nord, incat aproape nu-i observi prezenta. Sarmul sau sunt ferestrele mari, dar si fapul ca poti lua aici in liniste micul dejun - oua ochi cu bacon 8 lei.

 

 

Happy Pub - Romana

 

Nu departe de Romana, pe Caderea Bastiliei, puteti incerca pana la 100 de sortimente de bere, din toate tarile si cu toate aromele. La Happy Pub, unde berea de sezon se numeste Gulden Draak 9000 Quadrupel. Va incumetati?Legere Cafe - Rosetti

 

La Legere, in Piata Rosetti asteptati-va la atmosfera usor retro dar si la seri animate de concerte si chiar spectacole de teatru. Totul devine mai lejer si mai prietenos dupa un pahar de vin (7 lei).

 


Jazz Book - Cotroceni

 

Ajungem si in Cotroceni si va lansam o invitatie boema la Jazz Book. Intr-o atmosfera intima, serile sunt aici animate de pian, chitara sau saxofon si nu ocloliti nici meniul care suna cam asa: Vinete pane umplute cu mozzarella si sos din patru feluri de branza (24 lei)... 

 

 

The Back Door - Dacia

 

Nu intentionam sa ne facem iesirea din text pe usa din spate, dar in caz ca sunteti prin zona Dacia - Piata Gemeni, va puteti opri la un pahar la The Black Door. Petrecerea poate continua pana dupa miezul noptii la o bere (4-7 lei) sau o Surubelnita (12 lei). 

Distribuie