• Share

Dragoste in patru tablouri

Dragoste in patru tablouri

 

Daca nu des, macar cand si cand, alegi teatrul. Cel putin asta facem noi. Asa am ajuns In Culise, la piesa „Dragoste in patru tablouri”.

 

 

 

Pana incepe piesa, poti savura o cafea pe terasa La Scena, daca ai ajuns mai devreme. Oamenii de acolo sunt chiar de treaba si zambitori. Daca ai ratat reprezentatia de sambata, poti merge pe 21 mai, ora 19:00. 

 

E un thriller psihologic foarte bun. Pentru inceput, daca n-ai citit nimic despre productie, ai impresia ca e vorba despre o fata cu probleme psihologice (draga de ea), care ii scrie incontinuu scrisori mamei ei. Nu prea ai idee daca ce asterne pe hartie e pe bune sau sunt doar nascocirile mintii ei tulburate. Nici noi nu-ti spunem acum, doar ce farmec mai are sa mergi daca deja stii ce se intampla, nu?

 

 

 

Pe scurt, sunt doua cupluri. Cu probleme, doar nu exista perfectiune. Avem asa: sotia labila psihic, un avocat, un oncolog de laborator si o pictorita de portrete. Sotia avocatului il insala cu oncologul, astfel pictorita e tradata la randu-i. Intervine intreabarea. Ce preferi: fidelitatea sau sinceritatea? Dar ai fi in stare sa omori pentru cea din urma?

 

Nu stim tu ce-ai face, dar noi am vazut ce-au facut personajele. Si avem si-un preferat - angajatul hotelului aka modelul pictoritei aka vanzatorul de biblii. Actorul e foarte amuzant si scenele lui dau savoare spectacolului.

Si uite asa ai o ora si 45 de minute petrecute cu folos.

Distribuie