• Share

Evenimente caritabile de Sarbatori: un mic gest din partea ta va aduce Craciunul in vietile a zeci de copii

Evenimente caritabile de Sarbatori: un mic gest din partea ta va aduce Craciunul in vietile a zeci de copii

 

Ce-ti doresti anul asta de Craciun? Un telefon nou, o tableta, sa te invite iubitul la munte sau sa-ti ia tata masina? Ori poate doar sanatate...

 

La doi pasi de noi toti exista oameni pentru care Craciunul nu va insemna mare lucru. Ei sunt copiii abandonati, batranii singuri si infrigurati, bolnavii fara speranta, cei care traiesc in orasul de sub oras, cei care se confunda adesea cu cartoanele care-i acopera si pe langa care trecem de cele mai multe ori nepasatori. Pentru ei si pentru multi altii, orice gest cat de marunt si orice ocazie de a le insenina o ora sau o zi cu o supa calda, cu o pereche de cizme uzate, sau cu un urs de plus sunt importante. Si nu pentru ca satisfac un minim de confort, ci pentru ca readuc speranta in zile senine.

 

In culori mai mult sau mai putin hip, evenimente caritabile exista in oras. Deci nu ne ramane decat sa ne mobilizam si sa facem acel gest mic, dar semnificativ.

 

 

evenimente caritabile bucuresti 2013

 

 

Even'thor Children's Charity (19 decembrie)

 

Puteti incepe cu o seara caritabila la Have a cigar, iar ajutorul vostru va avea doua destinatii: casa de copii Inger Alb si sectia de pediatrie a Spitalului Marie Curie. Asa ca sunteti asteptati cu jocuri, jucarii, haine pentru copii etc. 

 

 

Bedda Band & Friends - Concert Umanitar (19 decembrie)

 

E cam asa: voi va bucurati de o seara de muzica Bedda Band & Friends, la Deja Vu, iar banii stransi (25 lei/intrarea) vor ajunge la copiii din Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie Dr. Nicolae Robanescu

 

 

pulovar - for the selfless selfish (20 decembrie)

 

Strangeti jucarii, carti, haine si ce va mai lasa inima, scoateti cel mai tare pulover de hipster pe care-l aveti in dulap si mergeti sa petreceti la The Ark. Line-up: profet, snygg, that couch funk collective. Intrarea este 10 lei si toata pricopseala va ajunge la copiii din 10 centre sociale.

 

 

Yard Sale (21 decembrie)

 

In afara de faptul ca puteti face schimb de haine, primind altceva in schimbul celor de care v-ati plictisit, in cadrul Yard Sale de la Dianei 4 veti putea dona pachete cu haine de iarna care vor ajunge la Samu Social pentru a-i ajuta pe cei care au mare nevoie de ele.

 

 

Teddy Bear - BEar Charitable (21 decembrie)

 

O seara la Madame Pogany animata de Dj Optick, Raoul Russu, Radu Crisan, MoonSound etc. se poate transforma intr-una caritabila daca veti aduce jucarii, hainute si orice altceva credeti ca i-ar bucura pe copii.

 

 

Mos Craciun si Atelierul de Origami (21 decembrie)

 

Invatati ceva nou si faceti un copil dintr-un orfelinat fericit. Se poate intampla pe 21 decembrie, daca participati la atelierul de origami de la restaurantul Daimon Trattoria. Hainele si jucariile de care nu mai aveti nevoie sunt binevenite pentru a le face cadou unor copii care le vor apecia din toata inima. 

 

 

A Gift of Hope (23 decembrie)

 

Veti avea ocazia sa sarbatoriti Craciunul alaturi de cei mai putin norocosi in club Panic! alaturi trupa Sequence si alti invitati surpriza plus concursuri. Evenimentul este pus la cale de Primaria Capitalei.

 

 

Antract - Oameni care ajuta ingerii sa mearga (28 decembrie)

 

Antract vor concerta la Hard Rock Cafe pentru a ajuta o fetita de 1 an si jumatate sa ajunga in Elvetia, unde o operatie ii poate salva unul dintre picioare. Biletul de intrare la eveniment costa 25 lei.

Distribuie