• Share

Joc riscant - excentrism impletit cu incredere si mult curaj. Bonus: Justin Timberlake si Ben Affleck

Joc riscant - excentrism impletit cu incredere si mult curaj. Bonus: Justin Timberlake si Ben Affleck

 

Joc Riscant / Runner Runner ii are in prim plan pe doi dintre cei mai titrati barbati ai Hollywood-ului: Justin Timberlake si Ben Affleck si abordeaza teme precum incertitudinea, increderea in propria persoana si, nu in ultimul rand, puterea banilor. 

 

Pelicula prezinta jocurile de noroc dintr-un unghi diferit, cu focus pe control si organizare, renuntand la eticheta pierzaniei, a jucatorului care intra intr-un cerc vicios din care nu mai are scapare. Mai exact, intram in zona din spatele scenei, unde ni se dezvaluie adevaratele mecanisme si secrete ale dominarii dependentilor de pokeri. Intra in joc matematicieni de la Princeton fara de care platformele site-urilor lui Ivan Block (Ben Affleck), personajul malefic al acestui film, nu ar reusi sa-si formeze un adevarat imperiu al jocurilor de noroc.

 

 

joc riscant film justin timberlake

 

 

Petrecerile fastuoase, Gemma Arterton si crocodilii lui Ivan Block sunt condimenetele alese cu grija pentru reprezentarea ideala a manipulatorului jocurilor si jucatorilor de poker. In paralel, alegerile pe care trebuie sa le faca Richie Furst, personajul lui Justin Timberlake, suporta intotdeauna presiunea factorilor limita precum banii, cariera sau viata tatalui.

 

Reteta ideala de basm hollywoodian este respectata cu strictete: o viata fastuoasa, imparati ai jocurilor de noroc, fata frumoasa ce trebuie salvata din mainile personajului malefic si tanarul inteligent care trece prin probe de foc pentru a se initia in lumea celor care stiu sa lupte pentru ceea ce isi doresc.

 

Joc riscant ii invita pe cei carora le place tensiunea, jocul de cuvinte si traiul primejdios sa se aseze pe scaunele cinematografelor pentru a calatori in Costa Rica printre oameni influenti, care transforma riscul intr-un mod de viata.

 

Click pe foto pentru marire

joc riscant runner runner film joc riscant film cinema
joc riscant film cinema recenzie film cinema recenzie joc riscant

Foto: Odeon Cineplex

Distribuie