• Share

Maroon 5, dar mai mult Maroon 4

Maroon 5, dar mai mult Maroon 4

 

Aseara am asteptat sa fie nebunie la Maroon 5, dar a fost un concert mediocru excelent. Spre final abia daca s-au apropiat de o nota 4 cu indulgenta.

 

Foto: Maroon 5 FB.

 

Antonia si Les Elephantes Bizzares s-au ocupat de deschidere si au facut-o ok. Antonia ca Antonia si Elefantii ca Elefantii. Chiar daca s-a intamplat cu o ora mai tarziu decat au anuntat organizatorii. Baietii de la Les Elephantes s-au prins ca fetele ii adora, dar tot mai mult pe Adam Levine, asa ca au cerut ovatii pentru mai jos aparutul.

 

 

Pe la 21:00 s-a declansat isteria, cand trupa si dragul de Adam au urcat pe scena. S-au facut si pariuri in legatura cu melodia de inceput. Maps, Animals sau Sugar. Animals a fost.

Din ce am citit noi, Levine face yoga cu o ora inainte sa intre pe scena, ceea ce ar putea explica mood-ul cu care a intrat pe scena. Calm sau obosit, lipsit de vana cumva. Doar sotia e insarcinata acasa si atatea concerte la activ cu turneul acesta. Il intelegem. Poate e si el gravid prin simpatie. Interactiunea cu publicul a lipsit cu desavarsire. Am avut senzatia ca ascultam playlistul de la munca.

 

 

 

Din repertoriul zilei au facut parte si piese mai vechi precum „She will be loved”, „Wake up call”, „Stereo Hearts”, dar si cele noi de pe albumul V: „Sugar”, „Maps” sau „Lost Stars” ceea ce a bucurat publicul. Asa s-a gasit cumva si justificarea pretului de 12 lei pentru un hotdog.

Aplauze au fost si pentru membrii formatiei, chitaristul James Burgon Valentine, PJ Morton de la clape si Matt Flynn la tobe.

Leoarca de la efort, Adam a muncit scena si putem spune ca acum stim in ce ordine ii transpira partile corpului. Intai si intai buricul.

Vedetele autohtone n-au lipsit din public, Delia, Corina, Andra si Maruta fiind doar cateva dintre ele. La final Adam a zis ca ne iubeste, dar cuvintele nu au fost sustinute de comportament asa ca noi nu il credem pe cuvant. Ei spun ca se se vor intoarce, publicul insa nu ar baga mana-n foc ca va asista.

 

Distribuie