• Share

Mos Nicolae de Bucuresti are sacul plin in 2013: luminite, magazin de gheata, targuri si evenimente caritabile

Mos Nicolae de Bucuresti are sacul plin in 2013: luminite, magazin de gheata, targuri si evenimente caritabile

 

Dintre cei doi Mosi ai copilariei, l-am preferat intotdeauna pe Mos Nicolae. Poate pentru ca e mai modest si mai discret, lasand darurile, delicat, in cizmele si bocancii bine lustruiti, pentru ca nu trebuie sa-si traga burta cand intra pe cosul casei si, mai ales, pentru ca nu apare in mii de reclame TV si filme care ruleaza, an de an, aceleasi la televizor. Ah, si pentru ca nu merge la mall. 

Pentru cei care trebuie sa-l ajute anul acesta, iata o mica lista de magazine cu felurite jucarii din Bucuresti. Iar pentru noi toti ceilalti, care intre timp am crescut si am dezlegat misterul, avem cateva propuneri legate de cum ne-am putea bucura oricum de aceasta frumoasa sarbatoare traditionala, prin oras. Iar avantajul varstei adulte este ca ne putem alege singuri darul strecurat in cizmele cu toc ori bocancii imblaniti: luminite de sarbatori, targuri, magazine unicat sau, si mai bine, un dar pentru suflet - participarea la evenimente caritabile. 

 

 

mos nicolae 2013


 

Lumini deasupra Bucurestiului

 

In acest an, municipalitatea a hotarat sa aprinda luminitele festive chiar in ziua lui Mos Nicolae. Asadar, pe 6 decembrie, la ora 18.00, aveti intalnire cu un mic moment feeric, la Universitate, la statui. Principalele bulevarde si strazi din centrul orasului vor ramane luminate, pana la anul, pe 5-6 ianuarie. Si tot la Universitate, aceleasi statui se vor bucura de seri de colinde si forfota, alaturi de cei ce vor veni, intre 6 decembrie si 5 ianuarie 2014, la Bucharest Christmas Market. Activitati pentru copii, dar si spectacole folclorice vor anima zona timp de o luna. 

 

 

Targ de Mos Nicolae

 

Mosul va face o oprire speciala in Titan Mall, intre 5 si 8 decembrie, unde se va putea desfasura in voie cu jucarii, dulciuri si tot felul de obiecte simpatice, in cadrul Targului de Mos Nicolae

 

 

Mos Nicolae la Sala Dalles

 

E adevarat ca Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles se intinde pana pe 24 decembrie, dar zilele acestea expozantii s-au pregaitit in mod special pentru Mos Nicolae. Turta dulce, acadelele sau jucariile din lemn, vor astepta cuminti alaturi de nuieluse frumos decorate pentru clientii mai nazdravani ai Mosului (intrarea este gratuita).

 

 

Magazin de gheata in inima orasului

 

Nu putem sa nu va spunem: Mos Nicolae face in acest in acest an o surpriza unicat orasului, pentru ca pe 6 decembrie, la ora 16.00, va fi inaugurat, in piata George Enescu, Profi Ice Store. Vorbim despre primul magazin alimentar de gheata din lume, care va fi deschis intre 6 si 24 decembrie. Magazinul se bucura de spijinul Primariei Capitalei dar si de cel al Ambasadei Poloniei. 

 

 

Kultur Swapmeet - Editia cu haine

 

Nu va invitam la vreo petrecere in Kulturhaus, ci la Kultur Swapmeet - Editia cu haine, un targ care va va oferi posibilitatea pe 7 si 8 decembrie sa faceti un pic de social-sharing. Cu alte cuvinte, veniti cu haine pe care nu le mai purtati sau de care v-ati plictisit si puteti pleca acasa cu altele; asta inseamna ca va veti reimprospata garderoba, socializand. 

 

 

IWA Charity Winter Bazaar 2013

 

Daca vreti sa intrati cu adevarat in spiritul Sarbatorilor si al daruirii, pe 8 decembrie aveti ocazia sa va alaturati Asociatiei Internationale a Femeilor din Romania si sa mergeti la Romexpo (Pavilion C3) pentru a vedea ce au pregatit in acest an la IWA Charity Winter Bazaar 2013. Peste 35 de misiuni diplomatice vor participa cu diverse produse traditionale, dar si cu un spectacol al costumelor si aromelor din intreaga lume, iar fondurile stranse vor ajunge catre proiecte caritabile si organizatii. 

 

 

Petrecere de Sfantul Nicolae

 

Incheiem lista cadourilor pe care vi le puteti face de Mos Nicolae cu o invitatie la petrecere, in Club A, care s-a gandit sa marcheze momentul chiar in seara de 5 decembrie, incepand cu ora 22.00. Recomandata celor care asteapta in conversi cadouri muzicale, dans si party intre prieteni. 

Distribuie