• Share

Oferta librariilor de carte straina din oras, din ce in ce mai diversificata si mai atractiva

Oferta librariilor de carte straina din oras, din ce in ce mai diversificata si mai atractiva

 

Pare o vreme perfecta pentru ceai, caldura, lectura si variatiuni pe aceste teme. Librariile sunt locuri speciale in care te poti ascunde putin de ploaie si de marea de umbrele si frunze de pe strazi. Si pentru ca orasul este din ce in ce mai cosmopolit, vom intra pret de o carte si o portie de caldura prin librariile de carte straina din oras.

 

 

Anthony Frost

 

anthony frost

 

 

Sau cum o cunoaste toata lumea, cea mai indragita librarie de carte engleza din oras. In 2013 au luat premiul de excelenta la categoria Cea mai buna librarie, in cadrul Galei Bun de Tipar. Daca ati ratat sa-i vedeti anul acesta in aer liber la Strada de C’Arte, libraria lor da langa biserica Kretzulescu este mereu cosy si plina de noutati. De la beletristica, la arta, reviste si autori romani tradusi in engleza, sigur va veti lasa ispititi. Nu ezitati sa cereti ajutorul librarilor, sunt foarte amabili, de fiecare data.

 

 

Nautilus

 

La Nautilus atat in micul magazin, dar si online, oferta este axata pe cartea de expresie engleza si americana. Au si carti pentru copii si adolescenti, cursuri audio si sunt una dintre cele mai vechi librarii de carte straina din Bucuresti (functioneaza din 1997).

 

 

Kyralina

 

kyralina

 

 

O casa mica, veche si renovata cu cires la poarta ii asteapta pe iubitorii de carte franceza si, dupa cum stim, sunt multi la Bucuresti. Kyralina deschide noul sezon inclusiv cu noutati editoriale in asteptarea unui premiu literar de prestigiu la Paris, dar oferta lor e mereu diversificata: evenimente pentru copii, ateliere de scris in franceza etc. Tot la Kyralina veti gasi si titluri in limba germana, reviste si, daca aveti drum in weekend pe la Institutul Francez, veti putea frunzari cateva carti frantuzesti la targul French Armoire.

 

 

International Bookshop

 

O alta librarie de carte straina care de cateva luni are si posibilitatea comenzilor online este International Bookshop. Si aici oferta editoriala vizeaza mai multe limbi straine: engleza, franceza, spaniola si italiana si au o politica care-i diferentiaza in peisajul autohton al librariilor de carte straina. Daca v-ati plictisit de o carte cumparata de la ei, o puteti aduce inapoi, iar ei o vor prelua in regim de consignatie restituindu-va o parte din suma.

 

 

Centrul de carte straina Sitka

 

centrul de carte straina

 

 

In cautare de manuale, cursuri sau dictionare in limbi straine? Centrul de carte straina Sitka are o oferta destul de generoasa in franceza, engleza, spaniola, portugheza, italiana si germana. Puteti merge direct la sediul de pe Bd. Dacia 23, dar exista si posibilitatea de a comanda online.

 

 

In conditiile in care librarii din lumea intreaga se lupa cu shoppingul de carte online, e de apreciat ca in Bucuresti oferta librariilor de carte straina se diversifica, oferindu-ne bucuria de a ne citi in original autorii preferati si de a nu fi nevoiti sa calatorim pentru a le descoperi cele mai noi aparitii.

Distribuie