• Share

Orasul Meu Interview: Dansam in familia Wolf + Lamb pe 19 octombrie - "La Bucuresti petrecerile sunt epice"

Orasul Meu Interview: Dansam in familia Wolf + Lamb pe 19 octombrie -

 

Arenele Romane se vor incinge din nou pe 19 octombrie cu o formula de zile mari la platane. Mai bine zis vom petrece in marea familie Wolf + Lamb, asa cum am facut-o si in februarie la Casa Presei. De data aceasta Zev "Wolf" Eisenberg si Gadi "Lamb" Mizrahi ne propun sa dansam in familie alaturi de Soul Clap, Pillow Talk si No Regular Play. Ce cred baietii despre aceasta mare familie muzicala, cititi mai jos.

 

 

wolf lamb bucuresti octombrie 2013

 

 

Orasul Meu: Cum e sa fiti implicati intr-un proiect atat de plin de forta precum Wolf + Lamb si cum v-a influentat el cariera?
 

Wolf + Lamb: Multumim! E foarte impresionant dar in acelasi timp sunt momente in care realizam cu modestie ca facem parte din ceva mult mai mare decat noi. Faptul ca reprezentam ceva mai mult decat pe noi insine ne-a tinut in priza in toti acesti ani.

 

 

OM: De unde aceastra pasiune pentru sound-ul electro? De ce nu pop, rap sau muzica clasica?
 

Wolf + Lamb: Ne plac rap-ul si hip-hop-ul dar ar fi destul de ciudat sa vezi doi tipi albi numiti Wolf & Lamb performand in ritm de hip-hop. Pop-ul e pentru copii, iar muzica clasica pentru scortosi! Mai mult decat orice adoram multimea, scenele, dimensiunea underground a fenomenului si cum oamenilor le place sa danseze si sa se bucure de muzica noastra.

 

 

OM: Ce ar trebui sa facem pentru a educa gustul muzical al oamenilor si pentru a-i incuraja sa asculte muzica de calitate?
 

Wolf + Lamb: Putem continua sa organizam evenimente de calitate, pentru ca lumea sa experimenteze un anumit tip de muzica intr-un cadru adecvat. Restul va veni natural, pentru ca oamenii isi urmeaza, spre exemplu, prietenii daca aud de petreceri si evenimente cu muzica buna si uite asa e expusa fenomenului din ce in ce mai multa lume. E de asemenea important ca oamenii sa asculte genuri diverse de muzica, nu numai electro.

 

 

OM: Soul Clap, No Regular Play, Deniz Kurtel, Slow Hands… iata cativa dintre artistii care fac muzica sub umbrela Wolf + Lamb.  Care este secretul acestui mix?
 

Wolf + Lamb: Inainte de toate, prietenia si respectul, apoi foarte multe glume si portii de ras. Fiecare este egal, ideea oricui este la fel de buna ca a altuia, nimeni nu are mereu dreptate.

 

 

OM: Vorbim despre un miel in blana de lup sau despre un lup cu inima de miel?
 

Wolf + Lamb: Lupul este vanator dar si un animal de povara, iar mielul este sursa de caldura pentru toti cei din jur. Amandurora le e frica de caine.

 

 

OM: Nu sunteti pentru prima oara la Bucuresti, ce parere aveti despre publicul de aici, stim sa ne distram?
 

Wolf + Lamb: Am mai fost de doua ori si de fiecare data petrecerile au fost epice, dupa standardele oricarei alte tari.

 

 

OM: Proiecte in viitorul apropiat?
 

Wolf + Lamb: In iarna asta planuim sa descoperim Asia, unde traieste jumatate din populatia globului. Avem doua discuri noi aproape gata, dar mai important decat toate acestea este proiectul Crew Love la care lucram non-stop de cateva luni, o modalitate de a ne conecta cu fanii din toata lumea.

 

 

OM: Care este artistul vostru preferat din toate timpurile si de ce?

 

Wolf + Lamb: Prince. E o combinatie de sex-appeal si funk pe care nu o mai are niciun alt artist.

Distribuie