• Share

Relaxarea de vara la Gradina Floreasca

Relaxarea de vara la Gradina Floreasca

 

Situata in mijlocul orasului, Gradina Floreasca este unul dintre locurile ne face sa uitam de grijile cotidiene si de aglomeratia urbana. Decorul minimalist, cu oaze de verdeata, se transforma intr-un taram de poveste de fiecare data cand se lasa seara, iar luminile se aprind si se reflecta in piscina.

 

 

gradina floreasca recenzie

 

 

Atmosfera de la Gradina Floreasca este una relaxata, mesele fiind pozitionate sub umbra copacilor, iar separeurile ne permit sa alegem aceasta locatie pentru intalnirile cu o gasca de prieteni mai numeroasa. Ziua poate fi petrecuta la Piscina Floreasca, urmand ca serile sa ne fie condimentate de una dintre seriile de evenimente care au loc saptamanal aici.

 

La mese se ia comanda, uneori durand putin mai mult, din cauza faptului ca nu suntem singurii care au aflat de frumusetea acestei locatii. In serile de film, daca ati ocupat sezlonguri, va trebui sa mergeti sa dati comanda la bar, iar oferta culinara este putin mai restransa, avand posibilitatea sa comandati doar cartofi prajiti si pizza. Cu toate ca preturile la mancare sunt peste medie, o portie de cartofi prajiti costand 13 lei, salatele intre 13 si 26 lei, pizza intre 21 si 29 lei, iar pastele undeva intre 21 si 28 lei. De asemenea, puteti opta pentru o experienta culinara exhaustiva bazata pe burgerii de la Burgerz, la preturi cuprinse intre 26 si 37 lei. Cand vine vorba de bauturi, fie ele alcoolice sau non-alcoolice, scoatem din buzunar 12 lei pentru un pahar de vin, 14 lei pentru frappe-uri, limonade si smoothie-uri, iar berea costa 8-9 lei. 

 

 

gradina floreasca proiectie film

 

 

Serile de marti sunt dedicate proiectiilor de filme culte, comediilor si filmelor vechi, care inca au ecou in lumea cinematografica din prezent. Miercurea este presarata cu jazz, evenimentele adunand pe terasa melomani carora le place sa se detaseze de cotidian. Fiecare joi este organizata pentru hedonisti, reusind sa multumeasca gusturile exclusiviste ale gurmanzilor in cadrul seriei de evenimente "Culinar".

 

Cei care isi doresc un loc unde se pot relaxa dupa birou si unde se pot rasfata cu preparate culinare atent alese de Chef Papus, trebuie sa faca o vizita la Gradina Floreasca, intrarea facandu-se din strada Mircea Eliade nr. 16.

Distribuie