• Share

Revelion 2014 in tara: distractie pe toata linia, la munte, la mare si in marile orase

Revelion 2014 in tara: distractie pe toata linia, la munte, la mare si in marile orase

 

Sa faci Revelionul in afara orasului e un film sinonim cu aventura, asa ca imboldul de a ne dori altceva decat decorul obisnuit pentru trecerea in noul an, este cat de poate de firesc. Problemele par departe iar vacanta eterna. De ales, aveti berechet de unde alege, iar noi va vom ajuta imediat cu o lista de petreceri de la munte, din marile orase si chiar de la mare. Mai multe, in pagina speciala de Revelion

 

 

revelion tara 2014

 

 

Revelion Poiana Brasov 2014 - Restaurant Bavaria

 

Pentru iubitorii muntelui, poate va suna tentant un Revelion la Poiana Brasov. Un pachet de 4 nopti la Hotel Rina Vista cuprinde: cazare cu demipensiune (cina - bufet si masa festiva Revelion), gradinita pentru copii cu supraveghere calificata, acces internet wireless, transfer la partie. Tarife: camera dubla - 833 euro, camera single - 513 euro.

 

 

Kudos Ice - Poiana Brasov - NYE 2014

 

Pentru senzatii tari la inaltime, la Poiana Ursului se vor mixa iarna, basii si efectele speciale in noaptea de Revelion. Vor sari in ajutor: Andrey Puskharev, Federico Locchi, Rosario Internullo etc. Intrare: 800-1000 lei.

 

 

The Great Gatsby 2014 New Year Party - Castelul Cantacuzino

 

Un final de an la Busteni nu poate fi decat unul de poveste, iar daca il mai petrecem si intr-un castel, cum este Castelul Cantacuzino, cu atat mai bine. Petrecerea va fi de inspiratie Gatsby, asa ca vor curge sampania si cocktailurile, iar seara va fi animata de The Wilmark Show si Scoala de dans Charleston Haydn Deane Big Band. Nu aveti nevoie decat de 1500 de lei si de o tinuta anii '20. 

 

 

Revelion Boiler - Pimpsoul (Cluj)

 

Pentru un Revelion hip la Cluj va invitam sa va ganditi serios la oferta Boiler. Pimpsoul (UK) si Dex  se vor stradui toata noaptea sa va convinga iar intrarea este 40 de lei (avans) sau 50 lei (in noaptea cu pricina).

 

 

Revelion 2014 - Moulin Rouge (Sibiu)

 

Dar de un Revelion la o pensiune din Sibiu ce parere aveti? La Centrul Copacul Vietii se garanteaza muzica, voie buna, concursuri si bal mascat. Preturi sejur: intre 1151 si 1340 lei. 

 

 

Revelion 2014 - Melody Grand Ballroom (Mamaia)

 

Daca veti fi, din intamplare, sau nu, la mare de Anul Nou, poate va aventurati nu in larg, ci la Melody Grand Ballroom din Mamaia. Din spectacol nu vor lipsi dansul, tombola, muzica asigurata de Tomis Quartet dar nici colindatorii. Intrare: 350 lei.

Distribuie