• Share

Skye & Ross de la Morcheeba si doar o mana de public energic

Skye & Ross de la Morcheeba si doar o mana de public energic
Foto: Skye & Ross FB.

Iti spuneam aici ca saptamana asta au loc tot felul de premiere pe scenele din Romania. Una dintre ele s-a intamplat aseara, la Sala Palatului, cand duo-ul Skye & Ross de la Morcheeba au concertat pentru prima data in aceasta formula, in turneul de promovare a primului lor album „SKYE | ROSS”.

Noi am fost la concert si iti povestim ce nu ai ratat. Cu cat se apropia ora de-nceput, cu atat entuziasmul nostru sporea, doar la gandul ca vom auzi live „Otherwise”, „Enjoy the ride” sau „Gained The World”.

Constiinciosi si cu gandul multimii imbulzitoare, la orele 19:00 eram in fata salii, insa aveam sa vedem curand ca grijile noastre au fost poate prea multe.

Sala principala cu o capacitate de peste 4000 de locuri a fost ocupata aproape pe jumatate in jurul orei 20:00, iar 30 de minute mai tarziu inceapea concertul.

Intre timp ne-am domolit exaltarea si-am pus-o frumos la locul ei, pe scaun, langa ceilalti oameni asezati cuminti, ca la cinema si nicidecum un concert cu muzica dansanta.

Nici bine n-a trecut prima melodie si suntem invitati de solista in apropierea scenei, unde ritmurile trip hop, rock si folk-rock ne-ndeamna la miscare, insa putini sunt cei care indraznesc sa si o faca.

 Am remarcat ca nici cu vocea nu stam mai bine, cand, la incurajarea lui Skye sa o insotim in periplul muzicii, am inganat cateva silabe pe tonuri joase. Aici vinovatul este mijlocul de saptamana muncitoare, desigur.

Noroc cu cei cativa fani care ne-au mai sters din imaginea de popor palid vocal si motric, cu manutele lor ridicate a preamarire. Si au si ce, doar Skye & Ross au facut un spectacol nemaipomenit, cu lumini si efecte menite sa ne creeze starea perfecta.

Chiar daca nu ne-au incantat cu Enjoy the ride, din playlist au facut parte Blood Like Lemonade, Otherwise, The Sea sau Rome wasn’t build in a day.

Daca poate esti printre cei care au vazut trupa pentru prima data, atunci cu siguranta ai ramas surprins de incheierea brusca a show-ului, dar abrupt e semnatura lor.

Si daca tot n-am avut parte de ea in concert, iata:

Distribuie