• Share

Stand-up comedianul Sean Savoy ne-a invatat sa inotam intr-o mare de lacrimi. De ras.

Stand-up comedianul Sean Savoy ne-a invatat sa inotam intr-o mare de lacrimi. De ras.

 

Aseara am fost prezenti la primul show de stand-up comedy sold out din capitala, si anume Sean Savoy la Club 99. La ora 20:00, localul era "full house" mai ceva ca la poker, iar caterinca plutea deja in aer. 

 

Jumatate de ora mai tarziu a urcat pe scena popularul Teo, cu un warm-up ca la carte. In incercarea de a se asigura ca invitatul special din Baltimore, SUA, se va simti ca acasa, nu a ezitat sa faca niste glume chiar si pe seama domniei sale. De asemenea, Teo l-a introdus in deschidere si pe Raul, un tanar comedian care a reusit sa ne provoace lacrimi de ras in doi timpi si trei miscari.

 

 

sean savoy club 99 stand up februarie 2014

 

 

Lacrimile au continuat sa curga. La ora 21:00, Sean Savoy si-a facut aparitia in uralele publicului si n-a pierdut timpul in introduceri. Un "Hi people" scurt si glumele au curs ca unse. Nu degeaba organizatorii au programat 2 zile de spectacol (pe 25 si 26 februarie), in asa fel incat toti devoratorii genului sa poata gusta glumele americanului. Profesionalismul si naturaletea acestui individ ne-au dat pe spate, si n-am avut loc nici de prea multa respiratie. De la subiecte tabu pana la "dependentele" de zi cu zi ale oamenilor, Savoy ne-a luat pe toti in calatoria sa si am reusit sa trecem impreuna peste orice bariera, cu zambetul pe buze.

 

La sfarsitul show-ului, americanul a tinut sa multumeasca celor prezenti in limba romana, iar publicul i-a raspuns prin aplauze si urale, demonstrand respect si satisfactie spirituala. Desi numarul comedianului n-a tinut mai mult de o ora, timpul s-a scurs in alta dimensiune, iar eu m-am trezit sunand la taxi, convins fiind ca e trecut de miezul noptii.

 

In lungul drum spre casa, in incercarea de a-mi contura in minte aceasta recenzie, ma bufnea rasul pe strada; glumele lui Sean Savoy si-au pus amprenta asupra mea si ma simt onorat ca am avut ocazia sa asist la un asmenea show de marca. 

 

PS: Daca nu ati ajuns la spectacol, puteti sa va faceti o idee despre umorul si atitudinea lui Sean citind interviul acordat pentru Orasul Meu.

 

Click pe foto pentru marire

sean savoy stand up comedy club 99 stand up comedy club 99 sean savoy

Foto: Mihnea Ratte Photography

Distribuie