• Share

Student in Bucuresti? Ti-am pregatit o selectie de restaurante si cantine la preturi studentesti

Student in Bucuresti? Ti-am pregatit o selectie de restaurante si cantine la preturi studentesti

 

Mai sunt cateva zile pana la inceperea noului an universitar asa ca Bucurestiul si amfiteatrele se vor umple din nou de studenti. Dupa cum se va aglomera si peisajul garii sau autogarilor in zilele de weekend, in asteptarea pachetului cu mancare de acasa. Dar in lipsa pachetului de la mama sau bunica, hai sa vedem unde se poate manca in oras la preturi studentesti, atat la restaurant, cat si in cantine studentesti.

 

 

Meniu studentesc la restaurant

 

pizza hut

 

 

Cine a zis ca daca esti student nu-ti permiti sa mananci si la restaurant? Exista locuri unde, pe baza carnetului sau a legitimatiei de student, si la preturi pe masura se poate servi un pranz in oras.

 

Caru’ cu bere

 

11.9 lei este pretul unui meniu studentesc in centru, la Caru’ cu bere. Il puteti incerca de luni pana vineri, intre 10:00 şi 18:00 si, in functie de dispozitie, puteti alege meniul bursierului pe cel de sesiune sau pe cel al restantierului. Din fiecare dintre ele nu lipseste Berea Caru’ cu bere.

 

City Grill

 

E redundant sa mananci de fiecare data in acelasi loc, chiar si la restaurant. Asa ca e bine de stiut ca meniuri studentesti se pot lua si la City Grill (valabile la City Grill Centrul Istoric si City Grill Primăverii). Denumirea meniurilor este adaptata realitatii, asa ca puteti incepe cu Meniu Anul 1 si continua pana la Master. Numai pretul ramane constant: 13 lei.

 

Pizza Hut

 

Pentru un meniu cu iz american, va puteti scoate colegii de camera sau noii prieteni de seminar la Pizza Hut. Meniul lor studentesc are, cum altfel, o pizza medie cu blat pufos si 2 coca-cola la pahar, bune de share-uit la pretul de 17 lei.

 

 

 

Cantine studentesti


cantine studentesti 2013

 

 

Cantina de la Drept

 

…sau Mihail Kogalniceanu este unul dintre cele mai populare locuri in care se poate manca la preturi mici. Sa nu va mire daca, la coada, in rand cu studentii, veti descoperi si profi si chiar corporatisti din cladirile de birouri aflate in apropiere. Va recomandam sa incercati neaparat eclerul! Programul este: luni-vineri - 11:30 - 17:00, 18:00 - 19:00.

 

 

Cantina Moxa

 

O cantina la indemana pentru studentii de la ASE, dar, spre deosebire de cea de la Drept, este destinata numai studentilor si profesorilor de la ASE. Se poate manca aici de luni până vineri, între 9.00 - 15.00 şi 16.00 - 19.00. Cozile sunt mari, in general, dar preturile mici.

 

 

Cantina din complexul Leu

 

La Leu exista de fapt doua cantine. Iar cea din corpul A, de la demisol pare a fi preferata studentilor. Ceea de-a doua are si terasa. Ca si la Drept, accesul este permis oricui, asa ca studentii de la Politehnica pot astepta in rand cu oamenii muncii pentru o portie de mancare la preturi mult mai mici decat in alte parti. Program: luni-sambata, intre 7.00 si 21.00.

 

 

Cantina din Agronomie

 

Aici cantina se afla la etajul intai al unui club, Calypso, dar nu este chiar cea mai populara sub raportul calitate/pret; programul este: luni-vineri, 9.00-21.00.

 

 

Cantina Mc Moni’s Rosetti

 

Cantina din Piata Rosetti este dovada faptului ca un concept precum impinge tava poate avea succes si in afara campusurilor studentesti. Este vorba de un mic restaurant de tip fast-food, unde preturile sunt mai mult decat decente (ciorba 3-7 lei, pulpe de pui la tava in jur de 5-10 lei).

Distribuie