• Share

Teatru: Functionarul destinului sau trei pe scena alunecoasa a casniciei

Teatru: Functionarul destinului sau trei pe scena alunecoasa a casniciei

 

In 21 iunie, Teatrul Nottara a gazduit la Sala George Constantin premiera productiei Functionarul destinului de Horia Garbea. Spetacolul este semnat de Anca Maria Colteanu, iar muzica originala de Ovidiu Savu Ionita.

 

 

functionarul destinului nottara 

 

 

Avem de-a face cu o comedie dulce-amaruie despre casniciile pe cale de destramare si singuratatea in doi cauzata de  lipsa de comunicare. Fred (Dani Popescu) si Cleo (Vali Pena) sunt casatoriti de ceva timp, iar lucrurile au inceput sa scartaie, motiv pentru care au nevoie de un functionar al destinului (Dan Bordeianu), pentru a-si constientiza si rezolva adevaratele probleme.

 

Explixcatia cea mai buna ne-o da chiar Anca Maria Colteanu: Piesa propune o rezolvare ideală a unui context nefericit ajuns in punctul culminant, alimentat fiind de autoizolarea partenerilor dintr-un cuplu. Piesa în sine este semnul de întrebare pus pe intervenţia inexplicabilă a unui personaj bizar, pe care autorul îl numeşte funcţionar al destinului. Temerile individuale ale celor două personaje trimit spectatorul la o introspecţie atentă, obligându-l să se privească în oglindă şi să-şi asume propria proiecţie asupra partenerului de cuplu.”

 

Click pe foto pentru marire 

functionarul destinului functionarul destinului
teatrul nottara functionarul destinului

Foto: Teatrul Nottara

Distribuie