• Share

Teatru: NSFW sau despre viata in era Photoshop

Teatru: NSFW sau despre viata in era Photoshop

 

Frumusetea unui spectacol vazut la Point consta intr-o sinergie a mijloacelor de expresie care se combina dinamic si pe alocuri efervescent in discursul dramaturgic.

 

NSFW (Not Safe for Work) este punerea in scena a unui text britanic contemporan semnat de  Lucy Kirkwood. Destinul mass-mediei (print si online) continua sa se incadreze in paradigma nisipurilor miscatoare. Toata aceasta lume si intreg arsenalul sau de umbre si lumini este surprinsa in viziunea regizorului Horia Suru.

 

 

nsfw point teatru emilian oprea  

 

Cliseele tipologice dar si cele ale societatii contemporane, de la femeia vazuta ca obiect pana la feminismul dus la extrem si ajungand pana la compromisurile jurnalisilor in lupta pentru supravietuire sunt tratate in cheie satirica.


Patru barbati si o femeie (Emilian Oprea, Gabriel Răuță, Ana-Maria Moldovan, Alexandru Potocean, Rares Andrici) populeaza acest univers al carui element cheie este miscarea in toate sensurile (cea scenica, cea vizuala - video design Cinty Ionescu, miscarea surpriza a spectactorilor).

In rolul directorului fara scrupule al unei reviste pentru adulti, Emilian Oprea isi articuleaza bine discursul. Iar surpriza placuta vine de la dublul rol al Anei-Maria Moldovan.

NSFW (Not Safe for Work)  - abreviere utilizata pentru site-urile cu continut erotic - devine metafora unui univers in descompunere, care se reinventeaza de multe ori in Photoshop.

Urmatoare reprezentatie este pe 12 martie.

Distribuie

Vezi si: Vezi toate