• Share

Top 3 filme de vazut in weekend (10 - 13 martie 2016)

Top 3 filme de vazut in weekend (10 - 13 martie 2016)

 

Niciun weekend fara filme! Cam asta este deviza, iar noi avem de gand sa o urmam. Mai ales ca este un weekend cu premiere cinematografice cat se poate de interesante si ultimul de dinaintea unui nou sezon al festivalurilor de film din Bucuresti. Primele pe lista, in ordinea desfasurarii, BIEFF si One World.


miracolul din tekir


Film de Oscar: Fiul lui Saul, r. Laszlo Nemes

Proaspat premiat cu Oscar pentru cel mai bun film strain, filmul lui Laszlo Nemes, propune o noua perspectiva a unei drame de care omenirea nu se va vindeca probabil niciodata pe deplin: holocaustul. In film apare si actorul de origine romana, Levente Molnar, un motiv in plus pentru a ne starni curiozitatea.
Unde mergi sa comentezi filmul: intr-un loc nou si neincarcat de amintiri, la Piua.Film romanesc: Miracolul din Tekir, r. Ruxandra Zenide


Ce legatura exista intre namol si Dorotheea Petre? Actrita joaca rolul unei femei vraci dintr-un sat din Delta care foloseste un namol special pentru vindecari. Atunci cand ramane insarcinata viata ei se schimba radical si totul se complica in mod neasteptat. Va fi interesant sa descoperim o noua productie regizata de o romanca dupa surpriza placuta de anul trecut: Autoportretul unei fete cuminti, r. Ana Lungu.
Unde mergi sa comentezi filmul: intr-o ceainarie cu aer usor mistic, la Infinitea.


Film la mall: A Bigger Splash: Pasiuni Periculoase, r. Luca Guadagnino

Nu-i asa ca ai chef de un film solar care sa aduca vara mai aoroape? L-am gasit pentru tine: A Bigger Splash, cu o distribuie cam “incendiara” - Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson. Pasiunea, gelozia si rock and roll-ul se intalnesc se se dezvolte cadru cu cadru.
Unde mergi sa comentezi filmul: undeva unde sa poti si dansa, la Interbelic, spre exemplu.

Distribuie