• Share

Top 3 filme de vazut in weekend (29 - 31 ianuarie 2016)

Top 3 filme de vazut in weekend (29 - 31 ianuarie 2016)

 

Weekendul ce vine este perfect pentru o evadare, planuita asa cum trebuie, in filme bune si rontaieli de calitate. Daca nu vrei sa ramai in casa sa te uiti la seriale, ar fi pacat sa nu vezi ceva in oras. Orasul Meu iti este complice si de aceasta data si iti spune exact la ce film este bine sa te duci. Treaba ta ce alegi sa mananci in timpul acesta, din acest punct de vedere esti pe cont propriu. 

 

trauma

 

Film la mall: Trauma, r. Peter Landesman

 

Fanii Will Smith stiu probabil deja ca, din acest weekend, il revedem pe marile ecrane in Trauma. Povestea esta una adevarata: imigrantul Benner Omalu, neuopatolog, face o descoperire extrem de importanta.

 

 

Film eveniment: GraffitiA te invită la film

 

In spatiul Urban Collectors, vinerea aceasta se pune la cale o seara de film dedicata in exclusivitate fetelor. Intrarea este libera si se va proiecta documentarul Las Calles Hablan. Aici ai sansa de a calatori pe strazile Barcelonei si de a asista la o istorie a artei stradale.

 

 

Film de animatie: Alvin si veveritele: Marea aventura

Simpaticii Alvin, Simon, Theodore si Dave isi rasfata fanii cu o noua aventura. Dave e in marele pericol... de a se casatori cu iubita lui din New York si de a-si uita prietenii. Asa ca Alvin si compania au trei zile la dispozitie pentru a impiedica ceremonia.

Distribuie