• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 13 - 15 mai 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 13 - 15 mai 2016

 

Angry Birds, un thriller romanesc si-un muzical

 

Vezi cum iti imparti timpul ca trebuie sa ajungi la urmatoarele:

 

Foto: Angry Birds Movie FB

 

Sigur, sigur, sigur ai jucat Angry Birds. Iti pierdeai ore-n sir si poate inca mai pierzi. Dar asta i se intampla oricui, asa ca te sprijinim, intr-o oarecare masura. Bine, poate ar fi cazul sa incetezi sa mai pierzi timpul cu asta si sa mergi la film. Asa le cunosti personal (sa zicem) pe celebrele pasarele si li te alaturi impotriva porcilor pusi pe furat oua. Da. Oua. Pai cum isi mai perpetueaza ele specia? In plus, Sean Penn si Tyrion din Game of Thrones (actorul Peter Dinklage) le imprumuta vocea personajelor Terence, respectiv marelui vultur.

 

 

Iura Luncasu te surprinde cu un film diferit fata de ce-ai mai vazut pana acum. Cel putin in materie de pelicule autohtone. TUDO, un medic cam neincrezator in ale sale capacitati de chirurg, afla de o fata pierduta in padure, ranita. Pentru a-si demonstra ca poate face fata viitoarelor incercari, pleaca s-o caute in speranta ca-i va salva viata. Pe parcurs i se alatura si o iubita cam sacaitoare care nu vrea nicicum sa-l lase singur. O gasesc, insa au parte de o serie de intamplari stranii si restul vezi la cinema. Din distributie fac parte actorii Aylin Cadir, Bogdan Dumitrescu, Mihai Smarandache si multi altii, iar scenele sunt filmate astfel incat sa simti ca faci parte din actiune. Cam tare.

 

Foto: TUDO FB

 

La Grand Cinema & More ai muzicalul The Car Man a celebrului coreograf Matthew Bourne. Povestea are la baza opera Carmen, cu o poveste despre atractie, tradare si bineinteles, razbunare. Actiunea se petrece in prima jumatatea a secolului XX, iar de esti iubitor de balet clasic, afla ca drama contine partituri moderne din acesta. Vizionare placuta!

 

Distribuie