• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 27 - 29 mai 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 27 - 29 mai 2016

 

Magie, actiune si horror

 

Ai observat cum weekend-ul trece cat ai clipi? Pentru ca faci chestii care-ti plac, alaturi de oameni care-ti plac.

 

Foto: Alice Through the Looking Glass FB.

 

Nu stim daca ai fost la Alice in Tara Minunilor, dar trebuie sa mergi la Alice in Tara Oglinzilor. Se inspira din cea de-a doua carte a lui Lewis Carroll si te uimeste prin scene memorabile, efecte revolutionare si tehnologie recent aparuta. Ce mai, o aventura SF.

Alice Kingsleigh (Mia Wasikowska) mosteneste pasiunea tatalui, cea de a naviga peste mari si oceane si asa isi petrece o buna parte a vietii. Se intoarce insa la Londra si descopera o oglinda fermecata, de unde si numele. Ce face chestiunea magica? O trimite in Underland si astfel isi regaseste vechii prieteni, printre care Pisica de Cheshire, Iepurele Alb sau Palarierul Nebun pe care trebuie sa-l si salveze.

 

 

De Super baieti ti-am zis de ce ar trebui sa-l vezi, mai in detaliu, aici. Acum mai pe scurt, sa nu ne repetam. Un detectiv si un vreau-sa-fiu-detectiv, fost muncitor calificat in armata (haha), se intalnesc in niste imprejurari nu tocmai placute. Cine-s oamenii astia? Ryan Gosling si Russel Crowe. Da, super baieti, cum zice si filmu’. Niciunul din ei nu au o viata prea palpitanta pana nu apare Amelia. Cine e si ce are a face? Vezi in film, desigur. Si vrei sa mergi la el pentru ca regizarea e cel putin geniala.

 

 

Noapte buna, mami! e ce ai nevoie daca esti pasionat de filme horror, drama, thriller, pe alocuri fantastic. E interzis minorilor sub 18 ani, asa ca vezi pe cine iei cu tine cand mergi la cinema.

Vara. Caldura mare (stiu, iti suna cunoscut). Doi gemeni intr-o casa la tara. Varsta? Zece ani. Mama? Plecata de ceva timp, iar cand se intoarce e de nerecunoscut. Nu stim daca a avut o operatie estetica, dar fata ii e bandajata. Se pare ca nu doar infatisarea ii este schimbata, ci si comportamentul fata de copii. Acestia totusi sunt siguri ca nu e mama lor si vor sa afle adevarul. Prin ce mijloace, doar ei stiu. Dar si tu poti afla.

 

Foto: cinemagia.ro.

 

Distribuie