• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 29 aprilie - 1 mai 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 29 aprilie - 1 mai 2016

 

Roma, haute couture, actiune

 

 

Pe langa pasca, cozonaci, nelipsitele sarmalute si curatenia de Paste, trebuie sa-ti mai faci timp si pentru tine. Dupa ce te primenesti frumos, hai repede si la un film. Cum ti-e obiceiul.

 

 

filme weekend 1 mai 2016

 

 

Ti-a fost dor de Sarah Jessica Parker? A revenit in mare forma cu All Roads Lead to Rome, o comedie pe alocuri romantica. Nu-ti fa griji, nu e prea siropoasa. Maggie e o mama singura, locuieste la New York si are o fata. Stii deja povestea cum ca toti adolescentii sunt problematici. Ei, asa e si domnisoara. Bineinteles, mama incearca sa o aduca pe calea cea buna si sa o cunoasca mai bine, astfel poate ii va intelege comportamentul. Cu acest gand pornesc spre Toscana si ajung intr-un sat pe care obisnuia sa-l viziteze Maggie in tinerete, unde se intalneste cu un vechi prieten. Ce iese de aici? Tu sa ne spui.

 

 

filme weekend 1 mai 2016

 

 

Chic! e despre esecuri sentimentale, blocaje creative si moduri ingenioase de a le depasi, dar in special despre moda, dupa cum te-ai prins deja din titlu. Alicia Ricosi, o faimoasa creatoare de tinute haute couture trece printr-o pasa mai putin buna, asa ca inspiratia ii lipseste cu desavarsire. Ce face sa scape de aceasta stare, vezi la cinema.

 

 

chic filme weekend 1 mai 2016

 

 

Cu nota 8 pe IMDb, ai Bastille Day. Fratele lui John Snow din Game of Thrones (Richard Madden) s-a pus pe hotii si s-a mutat in Paris. Doar ca odata ce e prins de un agent CIA, nu are incotro decat sa colaboreze pentru descoperirea unei conspiratii masive, mai ales ca i se promite ca-i vor fi iertate pacatele. Il intelegem, si noi am face la fel. Acum, vizionare placuta iti dorim.

 

 

bastille day film movie 2016

Distribuie