• Share

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 6 - 8 mai 2016

Top 3 filme de vazut in weekend-ul 6 - 8 mai 2016

Drame poliglote

 

Daca ai impresia ca doar documentarele te pot purta prin sate, orase, chiar tari si stari diferite, te inseli. Noi am adunat trei drame care-ti prezinta Spania, Danemarca si Romania, doar apreciezi munca si sudoarea compatriotilor tai.

ma ma film movie 2016
Foto: cinemagia.ro

 

Penélope Cruz, actrita principala si producatoarea Ma Ma, o interpreteaza peMagda, o femeie care locuieste in Spania. Odata cu criza economica din anii 2010 - 2012 se pare ca si propria viata ia o intorsatura cam dubioasa. Sotul o paraseste, intra in somaj si primeste un diagnostic cam sumbru. Ce face? Vezi la cinema, doar nu suntem spoileri sa-ti spunem.

the commune movie film 2016
Foto: The Commune FB

 

Comunitatea te face sa te gandesti cum ar fi daca, pe la 60 de ani asa, impreuna cu consoarta, v-ati lua frumos bagajelele si ati pleca in lume, unde ati gasi o casa si v-ati muta impreuna cu alte cateva cupluri, doar ca sa scapati de rutina. Se pare ca raspunsul il gasesti la Festivalul Filmului European si in cinemaurile din oras, intre 6 - 12 mai.

03 bypass movie film 2016
Foto: 03 Bypass FB

 

In 03. Bypass, regizorul Nap Toader ii plaseaza pe Gabriel Spahiu, Alexandru Potocean si Medeea Marinescu intr-o ambulanta, pe parcursul unei ture de noapte, drept soferul - ambulantier, asistentul - amant si doctorita. Pana aici, totul bine. Se complica insa lucrurile cand gasesc teancuri de bani ascunse sub salteaua unui batran singur, muribund. Ia vezi ce au facut ei dar gandeste-te si ce-ai face tu.

 

Distribuie