• Share

Top 3 filme de vazut in weekendul 15 – 17 aprilie 2016

Top 3 filme de vazut in weekendul 15 – 17 aprilie 2016

 

Primul film 3D romanesc, rock si India

 

 

Indiferent ce activitati ti-ai planuit pentru weekend-ul acesta, trebuie sa ajungi la cel putin un film. Legenda spune ca, daca nu faci asta, trebuie sa executi o pedeapsa data de cineva apropiat. Bine, poate am inventat noi si zicerea asta acum.

 

Dar trei recomandari tot avem pentru tine.

 

 

janis film movie 2016

 

 

Fan rock’n’roll? Iata filmul perfect. Janis: Little Girl Blue e biografia unuia din cei mai buni artisti din toate timpurile. Sigur stii hiturile celebrei Janis Joplin, precum “Piece of My Heart”, „To love somebody” sau „Me and Bobby McGee”.

 

Filmul, la care s-a lucrat vreme de sapte ani, citeaza dintr-o serie de scrisori pe care aceasta le-a trimis parintilor in timp. Prin intermediul interviurilor incluse, ii vei cunoaste membrii familiei, prietenii din copilarie si muzicienii cu care a colaborat.

 

 

mercy street film movie 2016

 

 

Suntem super entuziasmati sa-ti spunem ca Mercy Street e primul lungmetraj 3D realizat cu o tehnica de animatie stereoscopica, 100% romanesc. Da. Mandri de compatriotii nostri.

 

Regizorul Alexandru Buzea si scenaristul Alex Bordeanu au creat povestea unui baiat de 10 ani care descopera si se aventureaza intr-o lumea secreta, aflata sub cea pe care o stim, pentru a salva muzica din mainile unui raufacator. Cute!

 

 

fan film movie 2016

 

 

Fan, cel mai nou film al actorului Shah Rukh Khan, se pare ca e si cea mai asteptata productie bollywoodiana a anului. In Romania, lansarea are loc simultan cu cea din India si face parte dintr-o campanie in care, pentru fiecare bilet cumparat, primesti un DVD gratuit cu unul din hiturile anterioare ale artistului. E un film de actiune in care actorul are un dublu rol. Din acest motiv a fost nevoie sa fie si intinerit cu ajutorul unor efecte speciale.

 

De data asta nu canta nimeni, nu apar multi indieni de dupa dealuri, dar se vorbeste despre obsesia unui fan pentru idolul lui. Cam interesant, zicem noi.

Distribuie