• Share

Top 3 filme de vazut in weekendul 8 – 10 aprilie

Top 3 filme de vazut in weekendul 8 – 10 aprilie

 

 

Drame, bucurii, tristeti 

 

Plimbari, bicicleta, inghetata sau bere, dupa preferinte. Cert e ca weekendul asta nu stam in casa. 

 

Asa cum stii probabil, incepand cu 7 aprilie se desfasoara Festivalul International de Film NexT, cea mai mare competitie de scurtmetraje din Romania.

 

 

next festival 2016 bucuresti

 

 

Unul dintre cele mai populare evenimente din cadrul festivalului este Noaptea Oscarurilor, iar anul acesta ai de ales dintre cinci povesti diferite, in functie de stare:

 

Ai chef de o poveste cu si despre prietenie? Alegi Shok. O drama a doi adolescenti in timpul razboiului din Kosovo.

 

Vrei sa razi cu gura pana la urechi? Se rezolva. Ave Maria e o comedie despre o familie de israelieni care da buzna in rutina a cinci calugarite catolice.

 

Ai nevoie de putin curaj? Ziua Unu iti spune povestea unei femei afgano-americană care insoteste trupele militare ale SUA ca traducatoare si ajunge in situatia in care trebuie sa ajute sotia unui individ care confecţionează bombe.

 

Stai linistit, Totul va fi bine e despre un tata divortat care isi ia de obicei fiica in vizita. Pare sa fie o vizita normala, dar surprize, surprize.

 

Sau poate un scurtmetraj care a castigat Oscarul? Balbait spune povestea unui tipograf singuratic care se implica intr-o relatie online, cum e la moda. Pentru moment ii rezolva problema si nu trebuie sa-si dezvaluie defectul de vorbire, insa e interesant ce se intampla cand vine momentul sa se intalneasca.

 

 

wolf totem movie 2016

 

 

Daca vrei un film pe cat de dur, pe atat de sensibil, atunci mergi pe Wolf Totem. Regizorul Jean-Jacques Annaud te poarta prin stepele mongole, alaturi de un student din Beijing care vine intr-o comunitate de pastori mongoli pentru a-i invata sa scrie, sa citeasca si sa-i faca sa adopte idealurile comuniste. Daca reuseste sau nu, ne zici dupa ce-l vezi.

 

 

Seria Divergent: Allegiant e SF, e despre razboi global si riscuri inimaginabile. Daca esti innebunit dupa scene apocaliptice si efecte speciale, ai toate astea plus scene de actiune dinamice si complexe. E cea de-a treia parte a seriei si are la bază bestseller-ul semnat de Veronica Roth. Daca esti fan Divergent, vei fi fericit sa afli ca se va continua cu un al patrulea film. Yay!

 

 

divergent allegiant movie 2016

Distribuie