• Share

Trebuie sa vezi Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Trebuie sa vezi Sully: Miracolul de pe raul Hudson

 

Indiferent cum ti-a mers ziua, o inchei bine daca nimeresti la un film bun. Cum ni s-a intamplat noua aseara, la Sully: Miracolul de pe raul Hudson.

Ajungem la Grand Cinema & More, unde sunt prezente deja toate vedetele autohtone pregatite de vizionarea filmului biografic. Printre ele doamna Irina Margareta Nistor, Andrei Aradits, Delia, Florin Ristei, Oana Roman si multe altele.

 

Trebuie sa vezi Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Foto: Sully: Miracolul de pe raul Hudson FB.

 

Bineinteles, mergem cu lectiile facute, cunoastem subiectul, actiunea, si de aici impresia ca stim ce avea sa se intample. Nici vorba.

Regizorul Clint Eastwood a avut grija sa ne tina si acum cu sufletul la gura, sa fim alaturi de capitanul Sully (Tom Hanks) si sa ne treaca prin tot felul de stari mai mult sau mai putin anxioase.

 

Despre ce e vorba? Pe scurt, este ecranizarea intamplarii din ianuarie 2009, cand pilotul Chesley Sullenberg a aterizat fortat in raul Hudson cu un avion de linie de 155 de pasageri. Toti bine, sanatosi.

Cum suntem obisnuiti, primul instinct nu este sa medaliem eroul, ci sa il punem la colt si sa vedem daca nu ar fi putut face mai multe si mai bune. Pana il facem si pe el sa se indoiasca de propriile decizii, sa se intrebe daca a pus viata celor 155 de oameni in pericol fara niciun motiv sau de ce nu s-a intors pe aeroportul LaGuardia, de unde a decolat.

Cum s-a simtit? Play video 360 de grade. Ce s-a intamplat de fapt? Vezi de pe 9 septembrie in cinema.

 

 

Cert e ca nu regreti banii dati pe bilet. E un film echilibrat, fara exagerari si efecte, insa nici nu le simti lipsa. Iar Tom Hanks e de milioane.

 

Trebuie sa vezi Sully: Miracolul de pe raul Hudson

Sursa: Sully Movie FB. Foto: Regizorul Clint Eastwood, alaturi de Tom Hanks, Aaron Eckhart si insusi capitanul C.B. Sully Sullenberger, la premiera filmului in New York.

 

 

 

Distribuie