• Share

Umor fin la Cinema Pro cu Dylan Moran

Umor fin la Cinema Pro cu Dylan Moran

 

Dylan Moran a venit, dar a mai si plecat, aseara la Cinema Pro. Pentru a doua oara in Romania, britanicul a facut din umorul sec poezie in fata unei asistente entuziaste, cu show-ul OFF THE HOOK. Cunoscut unui public educat atunci cand vorbim de acest gen de entertainment, Dylan nu a dezamagit si a livrat un stand-up in care a executat, avand ca arma sarcasmul, un harakiri public al vietii sale ca barbat la 45 de ani. 

 

 

Dylan Moran 2016 Bucuresti

 

 

De la diferenta intre generatii, la iubire, familie, copii, pana la rautatea oamenilor, spectacolul te poarta de la o idee la alta intr-o tornada de glume, unde trebuie sa mai stai si cu urechile ciulite. Accentul omului si sunetul din sala nu au facut casa buna. Sau poate vorbeste el cumva cu reluare ca sa inteleaga lumea glumele si sa spulbere astfel bariera lingvistica. Oricum, daca ai stat pe locurile mai ieftine din spate, sansele sa intelegi mai putin de jumatate din show au fost destul de mari.

 

Comediantul este de urmarit, daca vrei sa treci prin o experienta vestica a ceea ce inseamna cotidianul. Empatia romanului vis-a-vis de tipologiile folosite de el nu putem spune ca a existat. Dar cum online-ul te poarta si in alte vieti, iar noi suntem plini, macar la nivel informational, de comportamente fel de fel, oamenii au ras, ceea ce e mereu de bine.

 

Daca nu ai apucat sa il vezi live, iti sugeram sa il urmaresti pe Dylan Moran prin creatiile sale pentru TV sau cinema. In 1999 a jucat rolul lui Rufus in comedia romantica Notting Hill, alaturi de Hugh Grant si Julia Roberts. In anul 2000, a creat si un sitcom pentru Channel 4, Black Books, unde are rolul principal. Dupa succesul serialului, a obtinut primul sau rol mare pentru marele ecran in comedia zombie Shaun of the Dead.

 

In turneul OFF THE HOOK, care a debutat anul acesta, pe 24 octombrie, in Islanda, comediantul amuza, pe langa romani, si oameni din  Austria, Rusia, Elvetia, Spania sau Norvegia.

 

 

Distribuie