• Share

Unde inotam in sezonul rece la Bucuresti: piscine si bazine acoperite

Unde inotam in sezonul rece la Bucuresti: piscine si bazine acoperite

 

S-au inchis strandurile, la mare e mult prea frig, deci ce-i de facut in momentul in care ai chef sa inoti in oras? Simplu, descoperi unde poti face asta la piscinele si bazinele acoperite din Bucuresti.

 

 

piscine acoperite Bucuresti bazin

 

 

Piscina la hotel

 

Se stie ca in general hotelurile pun la dispozitie inclusiv centre SPA si piscine, iar vestea buna este ca putem avea acces la apa acestora indiferent daca suntem sau nu cazati la hotel. Cateva ture de piscina la inaltime se pot intampla in cadrul SPA-ului de la Hotel Intercontinental. Piscina de la etajul 22 ofera o panorama unica a orasului. Taxa de utilizare este in jur de 15 euro.

 

Un alt hotel din oras unde va puteti balaci la piscina este Rin Grand Hotel, in cadrul Body Art Wellness Club, unde aveti la dispozitie si un bzazin cu hidromasaj. Ce este interesant aici este ca este deschis non-stop. Un abonament pe trei lui este in jur de 270 euro.

 

Nu putem incheia plimbarea prin hoteluri fara o oprire la Radisson pe Calea Victoriei unde se afla unul dintre sediile World Class Health Academy. Piscina interioara are 24 metri si este insotita de un jacuzzi. Aici abonamentul este cam piperat dar se reduce considerabil daca beneficiati de o oferta corporate.

 

 

 

Bazinele cluburilor sportive

 

Parca deja trecem intr-o noua categorie cand spunem ca mergem sa inotam la bazin. Le gasim in cadrul cluburilor sportive, iar accesul se face pe baza de abonament sau intrare simpla.

 

Unul dintre cele mai cunoscute bazine din oras este cel din cadrul Clubului Floreasca; bazinul este semi-olimpic iar in pretul de intrare sunt incluse si sauna si accesul la fitness. O intrare este 50 lei, iar un abonament lunar 480 lei.

 

In sectorul 2 nu are sens sa ocoliti bazinul din cadrul Complexului National Lia Manoliu unde puteti inota, dupa preferinta, in bazin ori piscina. Se organizeaza inclusiv cursuri de inot, iar un abonament de 8 sedinte este de 250 lei/luna.

 

Vom incheia cu adaugarea pe lista a clubului IDM unde puteti inota intr-o piscina semi-olimpica de 25 metri dotata cu 10 aparate profesionale de înot contra curentului. O ora petrecuta aici va costa 12 lei.

 

Voi ce alte locuri unde putem inota in sezonul rece in oras preferati/cunoasteti? 

Distribuie